Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Δήμαρχος Ρόδου: «Εντάσσεται οριστικά το έργο για την ανάδειξη της περιοχής Φασούλι Ψίνθου στο ΕΣΠΑ»

Ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook (17/10/2018) αναφέρει ότι «τις επόμενες μέρες εντάσσεται οριστικά το έργο για την ανάδειξη της περιοχής Φασούλι Ψίνθου».Όπως είχαμε αναφέρει σε παλαιότερο άρθρο μας τον Απρίλιο, σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είχε αποφασιστεί ομόφωνα ότι ο Δήμος Ρόδου θα υποβάλει πρόταση για την χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο: «Ανάδειξη Ρεματιάς Ψίνθου», στην πρόσκληση με τίτλο «Δράσεις για την προστασία και ανάδειξη της φυσικής κληρονομιάς», του Επιχειρησιακού Προγράμματος Νοτίου Αιγαίου. Το συνολικό κόστος της πρότασης ανερχόταν στα 327.000 ευρώ.

Αν και δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη αυτή που αφορά την Ψίνθο, στο ίδιο κείμενο γίνεται γνωστό ακόμα ότι αρχίζει δουλειά ο εργολάβος στο Ροδίνι και αναδεικνύεται ο ανάδοχος για την Κοιλάδα των Πεταλούδων.

Παρακάτω η ανάρτηση του Δημάρχου Ρόδου :

« Τελικά, η επιμονή όταν εδράζεται στη γνώση, την εμπειρία, αλλά και στην αγάπη για τον τόπο σου, σε βγάζει νικητή. Τις επόμενες μέρες: α) Αρχίζει δουλειά ο εργολάβος στο Ροδίνι β) Αναδεικνύεται ο ανάδοχος στις Πεταλούδες και γ) Εντάσσεται οριστικά το έργο για την ανάδειξη της περιοχής Φασούλι Ψίνθου. Όλα με χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ, στο μετρό για την προστασία και ανάδειξη της φυσικής κληρονομιάς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, για τις ατέλειωτες ώρες δουλειάς, αλλά και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην επιμονή μου. Θερμά συγχαρητήρια στην Διαχειριστική Αρχή για την ευρύτητα του πνεύματος και την ορθότητα της τεχνοκρατικής προσέγγισης που έδειξαν για να ξεπεραστούν όλες οι δυσκολίες. »

Ανάρτηση Δημάρχου Ρόδου στο facebook (17/10/2018)

Πηγή: Δήμαρχος Ρόδου facebook

↪ Αναρτήθηκε: 17 Οκτωβρίου 2018 :: Αναγνώστηκε: 1245 φορές