Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Νέα έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ

Νέα έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ
Με νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων (18/11/2017) η ΕΜΥ ενημερώνει για ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνεχιστούν κατά διαστήματα σε αρκετές περιοχές της χωράς μέχρι και τη Δευτέρα (20/11/2017) το βράδυ και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς άνεμους.

O «Ζήνων» που έρχεται σχετικά εξασθενημένος, απ ότι φαίνεται θα επηρεάσει τα Δωδεκάνησα σταδιακά και κατά διαστήματα από το βράδυ του Σαββάτου με τα φαινόμενα να γίνονται έντονα την Κυριακή και την Δευτέρα.

Παρακάτω το δελτίο της ΕΜΥ :

« Oι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν κατά διαστήματα σε αρκετές περιοχές της χωράς μέχρι και τη δευτέρα το βράδυ και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς άνεμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν :

1. Το Σάββατο (1Θ-11-2017) το Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στέρεα, η δυτική Πελοπόννησος και κατά διαστήματα η υπόλοιπη χωρά (έκτος από τη δυτική Μακεδονία και το βράδυ πρόσκαιρα η κεντρική Μακεδονία).

2. Την Κυριακή (19-11-2017) μέχρι τις πρωινές ώρες το Ιόνιο και η δυτική Στέρεα, μέχρι το απόγευμα η Πελοπόννησος, η υπόλοιπη Στέρεα (κυρίως η κεντρική), η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Εύβοια και πιθανόν η Πιερία και η Χαλκιδικιώτης, κατά διαστήματα η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα κυρίως τις πρωινές ώρες και τις βραδινές ώρες, και πιθανόν η Κρήτη κατά διαστήματα.

3. Τη Δευτέρα (20-11-2017) μέχρι το μεσημέρι η ήπειρος, μέχρι το βράδυ η Θράκη και η ανατολική Μακεδονία οπού θα σημειωθούν και χιονοπτώσεις κυρίως πάνω από τα 700 μέτρα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα (κυρίως τις πρωινές ώρες). Στην Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν χιονοπτώσεις πάνω από τα 700 μέτρα.
»

Πηγή: ΕΜΥ

↪ Αναρτήθηκε: 18 Νοεμβρίου 2017 :: Αναγνώστηκε: 1047 φορές