Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

ΔΕΔΔΗΕ - Νέα διακοπή ρεύματος στις 15/05/2017

Η εταιρία ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) ανάρτησε ξανά προειδοποιητικά σημειώματα σε διάφορα σημεία της Ψίνθου με τα οποία ενημερώνει τους κατοίκους για προσωρινή διακοπή του ρεύματος την Δευτέρα (15/05/2017) από 08:30 έως 13:00 λόγω εκτέλεσης απαραίτητων τεχνικών εργασιών.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής :

« ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΟΔΟΥ

1. Λόγω εκτέλεσης απαραίτητων τεχνικών εργασιών, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Δευτέρα 15/05/2017 από 08:30 έως 13:00 στο δίκτυο που τροφοδοτεί την περιοχή σας.

2. Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πρίν την αναφερόμενη ώρα, γιαυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

3. Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε
»

ΔΕΔΔΗΕ - Νέα διακοπή ρεύματος στις 15/05/2017

Όπως μπορεί να διαβάσει κανείς στα σημειώματα αναγράφεται ότι «Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διακοπή στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ». Όντως στην περιοχή Προγραμματισμένες Διακοπές Τροφοδότησης της ιστοσελίδας του ΔΕΔΔΗΕ εμφανίζονται οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε ολόκληρη την χώρα όμως τόσο την προηγούμενη φορά που έγινε προσωρινή διακοπή ρεύματος στην Ψίνθο, όσο και αυτήν, αν κάποιος επιλέξει την περιοχή μας, δηλαδή, Νομός: ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, Δήμος / Κοινότητα: ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ δεν αναφέρεται κάτι παρά μόνο εμφανίζεται ότι «Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες διακοπές για το νομό / δήμο που επιλέξατε».


↪ Αναρτήθηκε: 13 Μαΐου 2017 :: Αναγνώστηκε: 1187 φορές