Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
O ΔΕΔΔΗΕ A.E ενημερώνει για προσωρινή διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στην Ψίνθο
Η εταιρία ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) ανάρτησε σε διάφορα σημεία της Ψίνθου προειδοποιητικά σημειώματα με τα οποία ενημερώνει τους κατοίκους για προσωρινή διακοπή του ρεύματος αύριο Παρασκευή (28/04/2017) από 08:30 έως 12:00 λόγω εκτέλεσης απαραίτητων τεχνικών εργασιών !

Η ανακοίνωση έχει ως εξής :

« ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΟΔΟΥ
1. Λόγω εκτέλεσης απαραίτητων τεχνικών εργασιών, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Παρασκευή 28/04/2017 από 08:30 έως 12:00 στο δίκτυο που τροφοδοτεί την περιοχή σας.

2. Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πρίν την αναφερόμενη ώρα, γιαυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

3. Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε
»

O ΔΕΔΔΗΕ A.E ενημερώνει για προσωρινή διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στην Ψίνθο την Παρασκευή (28/04/2017 08:30 - 12:00)Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ορφανός Βασίλειος - Ψίνθος, Ρόδος
Αναρτήθηκε απο : admin  στις  27 April 2017
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 757 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !
Διαφημιστείτε στο Psinthos.net !