Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Τα ημερολόγια της Ψίνθου για το 2017
Τέσσερα ημερολόγια συλλόγων του χωριού εκδόθηκαν φέτος για το νέο έτος 2017. Τα δύο εξ αυτών κυκλοφόρησαν τις πρώτες μέρες του 2017 ενώ τα άλλα δύο τις τελευταίες μέρες του 2016. Πρόκειται για το ημερολόγιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου - Νηπιαγωγείου Ψίνθου με την καθιερωμένη φωτογραφία των μαθητών, το ημερολόγιο της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Ι.Ν Γεννήσεως της Θεοτόκου Ψίνθου στο οποίο αναγράφονται λεπτομερώς ανά μήνα όλες οι εορτές της ορθοδοξίας, το ημερολόγιο του Πολιτιστικού & Περιβαλλοντικού Συλλόγου Ψίνθου Τέρψις με διάφορες παλαιές φωτογραφίες του χωριού - ανά μήνα - από το φωτογραφικό αρχείο του κ. Σταύρου Γεωργαλλίδη καθώς και μία φωτογραφία το πρωτότυπο της οποίας υπάρχει στο αρχείο του Psinthos.net και την έχουμε δημοσιεύσει παλαιότερα στο άρθρο της περιοχής Ψινθογνωσία: «Μια από τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού Σχολείου Ψίνθου (1946 - 1947)» και το ημερολόγιο του Α.Σ Δόξα Ψίνθου.

Ψίνθος Ημερολόγια 2017

* Στην φωτογραφία τα ημερολόγια του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου - Νηπιαγωγείου Ψίνθου, της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Ψίνθου και του Πολιτιστικού & Περιβαλλοντικού Συλλόγου Ψίνθου Τέρψις.


Αναρτήθηκε απο : admin  στις  07 January 2017
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 937 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

Psinthos.net - Ψινθογνωσία

Διαβάστε μοναδικά άρθρα από την ιστορία του χωριού

εδώ »