Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Χωρίς ψηφιακό σήμα το μεγαλύτερο μέρος της Ψίνθου
Σήμερα Παρασκευή (06/02/2015) είναι η πρώτη μέρα εκπομπής του νέου ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος (της Digea) στο νησί μας. Δυστυχώς όσα αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο επιβεβαιώνονται αφού σήμερα το μεγαλύτερο μέρος του χωριού δεν λαμβάνει το νέο ψηφιακό σήμα κάτι που φαινόταν και στους χάρτες κάλυψης της Digea.

Για την ώρα στην Ψίνθο μπορούν να εντοπιστούν με βάση το παλαιό αναλογικό σήμα μόνο ορισμένα από τα κανάλια που βλέπαμε - κανονικά - μέχρι χθες Πέμπτη (05/02/2015), τα υπόλοιπα είτε έχουν κακή ποιότητα ή δεν εντοπίζονται καθόλου.

Παρακάτω η εικόνα που βλέπει κάποιος στον τηλεοπτικό του δέκτη αναζητώντας τα ψηφιακά κανάλια :

Χωρίς ψηφιακό σήμα το μεγαλύτερο μέρος της Ψίνθου

Αρκετοί κάτοικοι της Ψίνθου δυσαρεστήθηκαν με αυτή την εξέλιξη. Παρόμοια προβλήματα όμως με το ψηφιακό σήμα φαίνεται πως αντιμετωπίζουν και κάτοικοι από άλλα μέρη του νησιού !

Πάντως απ όσο μπορούμε να γνωρίζουμε, γίνονται ήδη προσπάθειες ώστε να επανέλθουν τα κανάλια του αναλογικού σήματος (στη Ψίνθο) μέχρι να βρεθεί λύση με το ψηφιακό σήμα στο μέλλον !


Αναρτήθηκε απο : admin  στις  06 February 2015
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 1345 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

H ιστοσελιδα Psinthos.net