Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Εξελίξεις στο θέμα που προέκυψε σχετικά με το ψηφιακό σήμα της Digea
Δεν θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα - Εξελίξεις στο θέμα που προέκυψε σχετικά με το ψηφιακό σήμα της Digea
Εξελίξεις υπάρχουν στο θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες με το ψηφιακό σήμα της Digea και σχετικά με το κατά πόσο το νέο σήμα θα κάλυπτε ικανοποιητικά το χωριό.

Όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Ψίνθου κ. Καρίκης Κυριάκος και κατόπιν ενημέρωσης που είχε από τεχνικούς του νησιού, το νέο ψηφιακό σήμα είναι περίπου διπλάσιας ισχύς από το παλαιότερο αναλογικό και έτσι αναμένεται να μην υπάρξει σοβαρό πρόβλημα στο χωριό ! Οι κάτοικοι θα πρέπει να αναζητήσουν το νέο ψηφιακό σήμα είτε προς στην κατεύθυνση του Προφήτη Ηλία είτε προς την κατεύθυνση της Αρχαγγέλου.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ψίνθου μας είπε επίσης ότι σε περίπτωση που τελικά υπάρξει κάποιο πρόβλημα με το σήμα, θα επιληφθεί του θέματος και τεχνικοί θα φροντίσουν να ενισχύσουν το σήμα στο χωριό.

Υπενθυμίζουμε ότι για να μπορέσει κάποιος να δει ψηφιακή τηλεόραση θα πρέπει να διαθέτει στον τηλεοπτικό του δέκτη ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή τεχνολογίας DVB-T MPEG-4 ή H.264 ή παρόμοιο εξωτερικό αποκωδικοποιητή (ξεχωριστή συσκευή που συνδέεται με την τηλεόραση) !


Αναρτήθηκε απο : admin  στις  04 February 2015
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 1014 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

H ιστοσελιδα Psinthos.net