Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Με την παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» υποψήφια η Μιχαλίτσα-Ελισάβετ Κωνσταντάκη του Παύλου
Με την παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» είναι υποψήφια στη Ψίνθο η Μιχαλίτσα-Ελισάβετ Κωνσταντάκη του Παύλου
Με τον υποψήφιο δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο και την δημοτική παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» είναι υποψήφια στη Ψίνθο η Κωνσταντάκη Μιχαλίτσα-Ελισάβετ του Παύλου.

Επικοινωνήσαμε με την δεσποινίς Κωνσταντάκη Μιχαλίτσα-Ελισάβετ του Παύλου και της θέσαμε μερικές ερωτήσεις, επέλεξε να απαντήσει με το ακόλουθο σχόλιο :

« Όπως είδατε δόθηκε το πρόγραμμα του συνδυασμού μας...

Από την πλευρά μου αυτό που θα ήθελα να προσθέσω είναι το ότι για να επιτευχθούν μακροχρόνια και εποικοδομητικά αποτελέσματα για την τοπική μας κοινωνία αλλά και ευρύτερα, κλειδί αποτελεί η σύμπραξη της εμπειρίας των ήδη συμμετεχόντων με την καινοτομία και την ενεργητικότητα των νεώτερων ανθρώπων.

Καθώς όλοι μας ανεξαιρέτως συνδυασμών πιστεύουμε ακράδαντα, ότι τα πράγματα πρέπει να βελτιωθούν τότε καλό είναι να αποδώσουμε όλοι ψήφο εμπιστοσύνης σε άτομα με γνώσεις, ιδέες, ιδανικά, άποψη και τόλμη για ανάληψη ευθυνών. Η ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι ιδιαίτερα σημαντική υπόθεση, επομένως ως τέτοια πρέπει να ειδωθεί την ώρα της κάλπης.

Ελπίζω λοιπόν οι συμπολίτες μου να πράξουν κατά συνείδηση και με γνώμονα το κοινό συμφέρον ώστε αυτός ο τόπος να αναδείξει στο έπακρο τις θετικές πτυχές του που ήδη σαν πρώτη ύλη υπάρχουν αλλά πρέπει να αξιοποιηθούν ορθολογικά και μακροπρόθεσμα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποιαδήποτε στάση εμπιστοσύνης. »

Με εκτίμηση προς όλους,
Κωνσταντάκη Μιχαλίτσα-Ελισάβετ του Παύλου


Αναρτήθηκε απο : admin  στις  14 May 2014
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 1289 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

H ιστοσελιδα Psinthos.net