Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Πρόγραμμα και Στόχοι του συνδυασμού «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» για τον τόπο μας

Πρόγραμμα και Στόχοι του συνδυασμού «ΡΟΔΟΣ ΔΥΜΑΝΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»  για την Ψίνθο
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΡΟΔΟΣ ΔΥNΑMΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΙΝΘΟ

1. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-Άμεση κατασκευή.

2. ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ-Βελτίωση τους σε συνδυασμό με δρομολόγια από Φαληράκι προς Πεταλούδες τους θερινούς μήνες.

3. ΡΕΜΑΤΙΑ-Επιτέλους,φτάνουν οι καθυστερήσεις! Έχουμε στα χέρια μας έναν ανεκμετάλλευτο θησαυρό.Αρκετά χρόνια χάσαμε !!!

4. ΑΝΑΔΕΙΞΗ-ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΜΗΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ(ΜΥΛΟΣ ΑΙΜΙΛΗ)ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

5. ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥ-Κατασκευή νέων και σύγχρονων εγκαταστάσεων.

6. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΕΣΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥ BASKET

7. ΑΜΕΣΗ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΧΩΡΩΝ PARKING,ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΓΟΡΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.

8. ΕΠΕΚΤΑΣΗ-ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

9. ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΡ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ-ΚΥΡΙΩΣ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ.

10. ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ(ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΝΙΚΗΤΑΡΑ) ΩΣ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ / ΧΩΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΣ.

11. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ,ΣΥΓΧΓΡΟΝΟΥ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΣΤΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.
(πχ.εμφιαλωτήριιο,συσκευαστήριο προΪόντων).-Επιτέλους ο συνεταιρισμός πρέπει να βγει από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια και να λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα !

12. ΠΑΙΔΕΙΑ-Βελτίωση συγκοινωνιών και ενδεχόμενη παραχώρηση χώρων της εκκλησίας,προκειμένου να λειτουργήσουν ως φροντιστήρια.Θα δοθούν στους φροντιστές καθηγητές ως κίνητρο για να γίνονται τα μαθήματα στο χωριό,για να αποφεύγονται οι μετακινήσεις στα γύρω χωριά για λόγους οικονομίας και ασφάλειας.

13. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΝΕΩΝ,ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΕΦΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ(ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΛΟΨΥΧΟΥ,ΑΛΩΝΙΑ ΚΛΠ).

14. ΡΥΜΘΜΙΣΗ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ.
Κυρίως, των κατσικιών, που σήμερα καταστρέφουν, αντί να είναι πηγή πλούτου. Στο σημείο αυτό, πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως μόνη της η τοπική αυτοδιοίκηση χωρίς τη συμβολή των κατοίκων, δεν μπορεί να καταφέρει τίποτα !

15. ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΑΛΩΝΙΑ-ΚΑΜΑΡΙ,ΟΡΦΑΝΟΥ ΠΕΤΡΟΥ-ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ,ΕΙΤΕ ΚΑΤΟΠΗΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ,ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

16. ΑΜΕΣΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΥΧΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙ, ΑΠΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΜΒΡΥΑ ΝΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΡΙΣΕ Η ΦΥΣΗ,ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ.

17. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ-ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΠΑΡΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΩΝΙΑ.
Μέρος του πάρκου αυτού δωρήθηκε από την αείμνηστη Λευκοθέα Δημητριάδη και το υπόλοιπο αγοράστηκε από τον πρώην δήμο Καλλιθέας, πριν καταλήξει όλο σε αυλές γειτόνων ή σε ιδιωτικά parking. Τα παιδιά μας χρειάζονται τις δραστηριότητες τέτοιου είδους και εμείς οφείλουμε να τις σεβαστούμε !

18. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ

19. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ. ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.

20. ΑΝΑΔΕΙΞΗ-ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ,ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ (τοποθέτηση πινακίδων,παγκακίων και νερού σε διάφορα σημεία).

21. ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΟΙΚΙΑΣ
(είμαστε το μόνο χωριό που δεν διαθέτει παραδοσιακό σπίτι)! Αυτό σε συνδυασμό τόσο με την ολοκλήρωση των εργασιών στην εκκλησία, όσο και με την προγραμματισμένη βελτίωση-επισκευή του αρχαίου κτηρίου “ΣΤΑΛΑ”, θα λειτουργήσει ως πόλος έλξης τουριστών.

22. ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΛΥΣΗΣ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΆΤΩΝ,ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ,ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ. (Όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει με τα σκουπίδια:οσμές κλπ).

23. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΜΕΣΑ. ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΟ, ΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Οι Υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Φώτη Χατζηδιάκου για την Ψίνθο :

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ ΜΙΧΑΛΙΤΣΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΤΣΑΜΠΙΚΑ(ΣΑΜΠΙΝ)
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΣΟΥΛΛΟΣ ΘΑΡΡΕΝΟΣ

Και ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για την Ε.Π. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ :

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ

↪ Αναρτήθηκε: 13 Μαΐου 2014 :: Αναγνώστηκε: 1593 φορές