Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Χωρίς ρεύμα η Ψίνθος για σχεδόν μιάμιση ώρα
Χωρίς ρεύμα η Ψίνθος για σχεδόν μιάμιση ώρα
Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έμεινε για ακόμα μια φορά φέτος η Ψίνθος (από τις 20:15 - 21:40 περίπου), τελευταία φορά διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στη Ψίνθο σημειώθηκε στις 29 του περασμένου μήνα η διάρκεια της οποίας ήταν μεγάλη (βλέπε το σχετικό άρθρο).

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναρτήθηκαν στην ηλεκτρονική έκδοση της τοπικής εφημερίδας ΡΟΔΙΑΚΗ (Στο σκοτάδι βυθίστηκαν Ψίνθος και Αφάντου απόψε) η διακοπή απόψε οφείλεται σε πέσιμο δέντρων πάνω σε ηλεκτροφόρα καλώδια λόγο των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη περιοχή, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα όλες οι γραμμές ηλεκτροδότησης στην γύρω περιοχή να επηρεαστούν. Έτσι διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος εκτός της Ψίνθου σημειώθηκε και στ Αφάντου.

Την ώρα που έγινε η διακοπή ρεύματος απόψε στην Ψίνθο η κακοκαιρία είχε κοπάσει άρα το συμβάν θα έγινε κάπου στην ευρύτερη περιοχή.


Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ορφανός Βασίλειος - Ψίνθος, Ρόδος
Αναρτήθηκε απο : admin  στις  18 December 2013
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 1065 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ Psinthos.net

Μπορείς να στέλνεις τα δικά σου άρθρα & ειδήσεις από/για την Ψίνθο !

Εγγραφη »