Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα η Ψίνθος για αρκετές ώρες

Χωρίς ρεύμα η Ψίνθος για αρκετές ώρες λόγο βλάβης της ΔΕΗ
Στο σκοτάδι έμεινε η Ψίνθος για αρκετές ώρες (από τις 12:20 έως 03:00 περίπου) λόγο βλάβης της ΔΕΗ, μια βλάβη για την οποία δεν υπάρχουν για την ώρα περισσότερες πληροφορίες αφού η τηλεφωνική επικοινωνία με τη ΔΕΗ όλες αυτές τις ώρες ήταν αδύνατη μιας και κανείς δεν απαντούσε στις κλήσεις.

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έμεινε η πόλη της Ρόδου και αρκετά χωριά του νησιού. Αν και στη πόλη το ηλεκτρικό ρεύμα επανήλθε σχετικά γρήγορα - σταδιακά - στα περισσότερα χωριά άργησε, μια παγερή νύχτα με χαμηλή θερμοκρασία (10 C - 15 C). Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Ψίνθου όπου το ρεύμα ήρθε περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα !

Για ακόμα μια φορά φαίνεται πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη για το νησί να λυθεί επιτέλους το ενεργειακό του πρόβλημα και το «αιώνιο» θέμα με το εργοστάσιο της ΔΕΗ να πάρει επιτέλους τον δρόμο του.. ένα δρόμο για τον οποίο πολλοί μίλησαν αλλά κάνεις δεν έπραξε τίποτα, χαρίζοντας έτσι στους κατοίκους του νησιού αυτές τις «υπέροχες» παγερές νύχτες Ουγκάντας παρά την πληθώρα φόρων και χαρατσιών..

↪ Αναρτήθηκε: 29 Νοεμβρίου 2013 :: Αναγνώστηκε: 1684 φορές