Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Κορονοϊός: Εφημερίδες από σήμερα στα σούπερ μάρκετ
Κορονοϊός: Εφημερίδες από σήμερα στα σούπερ μάρκετ
Ανοιχτά και σήμερ Κυριακή τα σούπερ μάρκετ ως τις 17.00, ενώ αύριο Δευτέρα (23/3) και μεθαύριο ‪Τρίτη (24‬/3) θα λειτουργούν από τις ‪07:00‬ έως τις ‪22:00‬.

Από σήμερα, μάλιστα, θα λειτουργούν και ως σημεία πώλησης του ημερήσιου Τύπου, αφού δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (Αρ. Φύλλου 945) η απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την «τροποποίηση του εθνικού πλαισίου ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων λιανικής πώλησης τροφίμων, λειτουργία τους κατά τις Κυριακές καθώς και καθιέρωση υποχρέωσης αυτών προς πώληση εφημερίδων».

 
Αύριο Δευτέρα, επίσης, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για να αξιολογηθεί η κατάσταση της αγοράς στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης που έχουν ληφθεί. Με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης σημειώνει: «Υπενθυμίζουμε σε όλους, ότι ενεργοποιήθηκαν οι διατάξεις για την αισχροκέρδεια».Επιγραφές Periclis - Επιγραφές, Ψηφιακές Εκτυπώσεις, Τυπογραφικά, Κάρτες, Αφίσες, Φυλλάδια, Ημερολόγια, Πανό, Χαρακτική, Πινακίδες

Πηγή : www.ertopen.com
→ Αναγνώστηκε 5 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ !