Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Αναστολή της λειτουργίας του βρετανικού κοινοβουλίου ζητάει η κυβέρνηση
Αναστολή της λειτουργίας του βρετανικού κοινοβουλίου ζητάει η κυβέρνηση
Με τον τρόπο αυτό ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον αποτρέπει να ψηφιστεί νομοσχέδιο που θα απαγορεύει άτακτο Βrexit.

Η Ντάουνινγκ Στριτ ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον μίλησε με τη βασίλισσα και της ζήτησε να αναστείλει την παρούσα κοινοβουλευτική περίοδο κατά την δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το BBC, η κίνηση αυτή θα δώσει στον πρωθυπουργό την ευκαιρία να καθυστερήσει μέχρι την 14η Οκτωβρίου την Ομιλία της Βασίλισσας στο κοινοβούλιο, που περιλαμβάνει τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Οι ψηφοφορίες για τις ομιλίες της βασίλισσας είναι πιθανόν να διεξαχθούν τη Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, διευκρίνισε η Ντάουνινγκ Στριτ.

Με τον τρόπο αυτό οι Βρετανοί βουλευτές δεν θα έχουν τον αναγκαίο χρόνο να ψηφίσουν νομοθεσία που θα αποτρέπει την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ενωση χωρίς συμφωνία στις 31 Οκτωβρίου και ένα άτακτο Brexit θα είναι πλέον εφικτό.

H σύνοδος κορυφής για το Brexit έχει προγραμματιστεί στις 17 Οκτωβρίου και αμέσως μετά ο Μπόρις Τζόνσον θα θέσει προς ψηφοφορία στο Κοινοβούλιο όποια συμφωνία (ή μη) έχει επιτευχθεί με την Ε.Ε.
Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ορφανός Βασίλειος - Ψίνθος, Ρόδος

Πηγή : www.ertopen.com
→ Αναγνώστηκε 46 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ !