Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Ουδεμία σχέση έχει η γνωστή εταιρεία PRESTO με την «ΠΡΕΣΤΟ ΑΒΕΕ» που σφράγισε ο ΕΦΕΤ
Ουδεμία σχέση έχει η γνωστή εταιρεία PRESTO με την «ΠΡΕΣΤΟ ΑΒΕΕ» που σφράγισε ο ΕΦΕΤ

Η εταιρεία Γεώργιος Περπινιάς και ΣΙΑ ΕΠΕ , η οποία νομίμως κατέχει τον εμπορικό και διακριτικό τίτλο PRESTO, εδώ και 50 έτη, με αφορμή την δημοσιοποίηση από τον ΕΦΕΤ και τα μέσα ενημέρωσης  ποινών που επιβλήθηκαν σε εταιρεία με την επωνυμία PRESTO ΑΒΕΕ , η οποία εδρεύει στον Λαγκαδά Θες/κης, οφείλει να ενημερώσει και να επισημάνει τα παρακάτω:

«Η εταιρεία μας , ουδεμία σχέση είχε ή έχει με την εν λόγω εταιρεία. Έχουμε κινηθεί επανειλημμένως νομικά εναντίον της εν λόγω εταιρείας , έχοντας δικαιωθεί σε όλες τις περιπτώσεις , με πρόστιμα που επιβλήθηκαν και κατασχέσεις εμπορευμάτων της εν λόγω εταιρείας. Οι όποιες διαδικασίες ακόμη δυστυχώς , δεν έχουνε αποδώσει σε οριστική λύση του προβλήματος».

*Σημειώνεται πως εκ παραδρομής από αναδημοσίευση της ΕΡΤ Οpen από την ιστοσελίδα το pontiki.gr ανήρτησε το λογότυπο της «Γεώργιος Περπινιάς και ΣΙΑ ΕΠΕ» στη δημοσιοποίηση του ΕΦΕΤ.
Επιγραφές Periclis - Επιγραφές, Ψηφιακές Εκτυπώσεις, Τυπογραφικά, Κάρτες, Αφίσες, Φυλλάδια, Ημερολόγια, Πανό, Χαρακτική, Πινακίδες

Πηγή : www.ertopen.com
→ Αναγνώστηκε 34 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ !