Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Ξεκινούν από τα μεσάνυχτα οι 48ωρες απεργίες της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ
Ξεκινούν από τα μεσάνυχτα οι 48ωρες απεργίες της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

Από τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς την Τετάρτη ξεκινάει τις 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, καθώς οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ αντιδρούν στα σχέδια της κυβέρνησης που προβλέπουν την απολιγνιτοποίηση της Δυτικής Μακεδονίας και την παύση όλων των λιγνιτικών εργοστασίων έως το 2028.  

Η ΓΕΝΟΠ είχε αναστείλει προσωρινά τις κινητοποιήσεις που είχε αποφασίσει να ξεκινήσει τα μεσάνυχτα της Δευτέρας λόγω της κακοκαιρίας.

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων, έχει προγραμματιστεί αύριο Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στις 17.00 συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα με προσυγκέντρωση στις 3 μ.μ. στη Χαλκοκονδύλη, ενάντια στη διάλυση της ΔΕΗ και τα σχέδια της κυβέρνησης που προβλέπουν την απολιγνιτοποίηση της περιοχής και την παύση όλων των λιγνιτικών εργοστασίων έως το 2028

 
 
 

Η ΓΕΝΟΠ διαφωνεί κάθετα επίσης με ρυθμίσεις του νομοσχεδίου για την ΔΕΗ που συζητείται στη Βουλή και προβλέπει, μεταξύ άλλων, την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων και την προώθηση των ατομικών συμβάσεων.

Πηγή tvxs
Επιγραφές Periclis - Επιγραφές, Ψηφιακές Εκτυπώσεις, Τυπογραφικά, Κάρτες, Αφίσες, Φυλλάδια, Ημερολόγια, Πανό, Χαρακτική, Πινακίδες

Πηγή : www.ertopen.com
→ Αναγνώστηκε 17 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ !