Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Από 18 Μαΐου οι μετακινήσεις στην ηπειρωτική χώρα - Τις επόμενες ημέρες η απόφαση για τα νησιά
Από 18 Μαΐου οι μετακινήσεις στην ηπειρωτική χώρα - Τις επόμενες ημέρες η απόφαση για τα νησιά

Διευκρινίσεις για τις μετακινήσεις από νομό σε νομό στην ηπειρωτική χώρα έδωσε χθες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις εκτός νομών, ο υφυπουργός επανέλαβε ότι αυτές επιτρέπονται μόνο για λόγους τροφοδοσίας, υγείας και επαγγελματικής απασχόλησης και εφόσον αποδεικνύονται από τα αντίστοιχα έγγραφα.

Επισήμανε ακόμη ότι η άρση απαγόρευσης των μετακινήσεων για την ηπειρωτική χώρα θα γίνει στις 18 Μαΐου, ενώ αναμένεται στις αρχές Ιουνίου να δοθεί το «πράσινο» φως για τις μετακινήσεις στα νησιά, κάτω όμως από αυστηρούς κανόνες. Θα γίνεται θερμομέτρηση κατά την επιβίβαση και συμπλήρωση ερωτηματολογίου για κάθε επιβάτη ξεχωριστά και η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική από όλους.

Ο μέγιστος αριθμός επιβατών θα είναι ο μισός της δυναμικότητας του πλοίου, ενώ θα επιτρέπεται ένα άτομο σε κάθε καμπίνα, εκτός κι αν πρόκειται για οικογένειες.
Επί πλέον οι ίδιοι οι επιβάτες θα πρέπει λαμβάνουν όλα τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής.
Πηγή ΕΡΤ
Επιγραφές Periclis - Επιγραφές, Ψηφιακές Εκτυπώσεις, Τυπογραφικά, Κάρτες, Αφίσες, Φυλλάδια, Ημερολόγια, Πανό, Χαρακτική, Πινακίδες

Πηγή : www.ertopen.com
→ Αναγνώστηκε 7 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ !