Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Το Παλαιοβιβλιοπωλείο των αστέγων αναζητά στήριξη κι αλληλεγγύη
Το Παλαιοβιβλιοπωλείο των αστέγων αναζητά στήριξη κι αλληλεγγύη
Το Παλαιοβιβλιοπωλείο των Αστέγων, που ακόμη αναζητά μόνιμο χώρο, κοσμεί τον αριθμό 132 της Πειραιώς και καθημερινά 10.00-15.00 ο κ. Λεωνίδας, υποδέχεται τον κόσμο που επιθυμεί να αφήσει ή να αγοράσει βιβλία, ενώ για τον υπόλοιπο Σεπτέμβριο όλα τα βιβλία πωλούνται στην τιμή των 2 ευρώ.


«Αυτό που έχει μεγάλη αξία, είναι οι επισκέψεις σας στο χώρο της οδού Πειραιώς, για να καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε τα έξοδα. Να καταφέρουμε μετά από τόσους μήνες, να σας υποδεχτούμε σε έναν μόνιμο χώρο. Να έχουμε με ένα τρόπο ετοιμάσει το μικρό μας όνειρο. Παραμένουμε αισιόδοξοι!». Αυτή είναι η πρόσφατη ανάρτηση του Παλαιοβιβλιοπωλείου των Αστέγων, που ακόμη αναζητεί μόνιμο χώρο. Καθημερινά 10.00-15.00 ο κ. Λεωνίδας, η ευγενική φιγούρα που κοσμεί τον χώρο υποδέχεται τον κόσμο που επιθυμεί να αφήσει ή να αγοράσει βιβλία, ενώ για τον υπόλοιπο Σεπτέμβριο όλα τα βιβλία πωλούνται στην τιμή των 2 ευρώ.
 
 
Έχουν περάσει κάμποσοι μήνες απ’ όταν ο κ. Λεωνίδας Κουρσούμης, μαζί με δύο φίλους του, άστεγοι και οι τρεις, ζήτησαν, με μια ανάρτηση στα κοινωνικά μέσα, την αλληλεγγύη του κόσμου,  ώστε να δημιουργήσουν το Παλιοβιβλιοπωλείο των αστέγων και να τα πουλάνε με λίγα ευρώ για τα προς το ζην. Το όνειρο έγινε πραγματικότητα και το Παλαιοβιβλιοπωλείο κοσμεί τον αριθμό 132 της Πειραιώς, με στοίβες βιβλίων στους πάγκους και χιλιάδες ιστορίες έτοιμες να ξεπηδήσουν και να φωλιάσουν στα ράφια των σπιτιών.


Πηγή: thepressproject.grΠηγή : www.ertopen.com
→ Αναγνώστηκε 10 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ !