Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Στους δρόμους οι μαθητές για το κλίμα
Στους δρόμους οι μαθητές για το κλίμα

Κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν αυτήν την ώρα εκατοντάδες μαθητές από Γυμνάσια και Λύκεια της πρωτεύουσας που συμμετέχουν στο παγκόσμιο κίνημα μαθητών Fridays For Future, που διαμαρτύρεται για την ανεπαρκή αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης.

Με συνθήματα «Θέλουμε αλλαγή», «Το κλίμα αλλάζει, γιατί δεν αλλάζουμε εμείς;», «Ας δράσουμε τώρα» και «Για να σας δώσουμε ένα μάθημα, χάνουμε τα δικά μας», «Παιδιά της Γης, παιδιά της αλλαγής», οι μαθητές ξεκίνησαν την πορεία της από την πλατεία Συντάγματος και αφού κατευθύνθηκαν προς το Μοναστηράκι, επέστρεψαν προς το Σύνταγμα όπου λίγο μετά τη 1:30 πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία.

Δημήτρης Κουκλουμπέρης
ΕΦ.ΣΥΝ. Γρηγόρης Σιγκούνας
ΕΦ.ΣΥΝ./ Μιχαήλ Άγγελος Κωνσταντόπουλος
ΕΦ.ΣΥΝ./ Μιχαήλ Άγγελος Κωνσταντόπουλος

Οι σημερινές δράσεις για το κλίμα είναι παγκόσμιες. Εκατομμύρια άνθρωποι από το Σίδνεϊ έως το Δελχί και από το Λονδίνο μέχρι τη Νέα Υόρκη διαδηλώνουν για την κλιματική αλλαγή, ενόψει της Διάσκεψης του ΟΗΕ για το Κλίμα στις 23 Σεπτεμβρίου 2019 στη Νέα Υόρκη.πηγή ΕΦ.ΣΥΝ
Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ορφανός Βασίλειος - Ψίνθος, Ρόδος

Πηγή : www.ertopen.com
→ Αναγνώστηκε 36 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ !