Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Γιγαντιαίες διαδηλώσεις στη Γαλλία κατά του υγειονομικού πιστοποιητικού (video)
Γιγαντιαίες διαδηλώσεις στη Γαλλία κατά του υγειονομικού πιστοποιητικού (video)
Σιγή ιχθύος όμως από τα μεγάλα ΜΜΕ

Τεράστιες διαδηλώσεις συγκλονίζουν την Γαλλία. Δεκάδες χιλιάδες πολίτες αντιδρούν στην επιβολή του υγειονομικού πιστοποιητικού που ανακοίνωσε ο Μακρόν με στόχο την αντιμετώπιση της πανδημίας. Πρακτικά από το φθινόπωρο, οι Γάλλοι που δεν θα έχουν εμβολιαστεί πλήρως θα αντιμετωπίζονται ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας και θα περιοριστούν δραστικά τα δικαιώματά τους.

Η κατάσταση αυτή έχει εξοργίσει την πλειοψηφία των Γάλλων, ακόμα και των πλήρως εμβολιασμένων που θεωρούν τα μέτρα αυτά ως υγειονομικό ρατσισμό και καταστρατήγηση της Δημοκρατίας.

Ενδεικτικό το πρωτοσέλιδο του σατυρικού γαλλικού περιοδικού Charlie Hebdo που εμφανίζει τον Γάλλο πρόεδρο ως ερπετό.

386C2776 5757 408A A452 7D9DEACE1C5C

Γράφει συγκεκριμένα η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά αναρτώντας το σχετικό βίντεο:

Ογκώδεις διαδηλώσεις σε ολόκληρη τη χώρα και σήμερα, κατά του υγειονομικού πιστοποιητικού.Η συμμετοχή του κόσμου μεγάλη και η κάλυψη από τα ΜΜΕ μηδαμινή. Δενείναι επιθυμητή η δημοσιότητα. Υπάρχουν φόβοι πως με την επιστροφή των Γάλλων η συμμετοχή θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Πολλοί απο τους διαδηλωτές δηλώνουν εμβολιασμένοι αλλά αντίθετοι στο υγειονομικό πιστοποιητικό που καταπατά ατομικές ελευθερίες και ενισχύει την επιτήρηση και τους ελέγχους των πολιτών απο τις αρχές.

 
 Πηγή : www.ertopen.com
→ Αναγνώστηκε 13 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ !