Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Δράσεις στη ΔΕΘ το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας
Δράσεις στη ΔΕΘ το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας

Τις δράσεις της το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019, ανακοίνωσε η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ).

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. στη σχετική ανακοίνωση, αναφέρει ότι: «συμμετέχοντας στις δράσεις των εργαζομένων, στο πλαίσιο των εγκαινίων της 84ης Δ.Ε.Θ., πραγματοποιεί συγκέντρωση των Συλλόγων εκπαιδευτικών Π.Ε. στα γραφεία της Ε.Δ.Ο.Θ. (Προξένου Κορομηλά 51, 4ος όροφος) το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 12.30 μ.μ. στην οποία μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι συνάδελφοι.
Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στη μεγάλη συγκέντρωση και πορεία όλων των εργαζομένων στο άγαλμα του Βενιζέλου, την ίδια ημέρα στις 6.00 μ.μ

Ως προς το διεκδικητικό πλαίσιο η ΔΟΕ επισημαίνει πως «διεκδικούμε:
• Άμεση πραγματοποίηση μαζικών διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών για όλες τις ανάγκες της εκπαίδευσης σύμφωνα με τις θέσεις του εκπαιδευτικού κινήματος
• Ίσα δικαιώματα μόνιμων & αναπληρωτών εκπαιδευτικών
• Άμεση εφαρμογή της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα
• Καμία εφαρμογή αξιολόγησης –χειραγώγησης».

Eπίσης η Δ.Ο.Ε. αναφέρει ότι «μαζί με όλους τους εργαζόμενους την ικανοποίηση του πλαισίου των αιτημάτων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.» (διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της ομοσπονδίας).
Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ορφανός Βασίλειος - Ψίνθος, Ρόδος

Πηγή : www.ertopen.com
→ Αναγνώστηκε 57 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ !