Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Ντοκουμέντο για τα τελευταία λεπτά της μοιραίας πτήσης της ΉΛΙΟΣ (βίντεο)
Ντοκουμέντο για τα τελευταία λεπτά της μοιραίας πτήσης της ΉΛΙΟΣ (βίντεο)

Τα τραγικά τελευταία λεπτά της μοιραίας πτήσης 522 της HELIOS στις 14 Αυγούστου του 2005, έτσι όπως καταγράφηκαν από τους πιλότους των δύο F16 που απογειώθηκαν από την Αγχίαλο για να αναγνωρίσουν και να αναχαιτίσουν το αεροπλάνο που είχε εισέλθει στο FIR Αθηνών χωρίς να επικοινωνεί με τον πύργο ελέγχου.

Το philenews.com,  φέρνει στη δημοσιότητα το συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο με τον τότε σμηναγό της Πολεμικής Αεροπορίας Παναγιώτη Σταθόπουλο, που ως αρχηγός του σχηματισμού που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Αγχιάλου περιγράφει τις τελευταίες κινήσεις του αεροπλάνου αλλά και του Ανδρέα Προδρόμου μέσα στο πιλοτήριο.

Η μοιραία πτήση 522 είχε απογειωθεί από την Λάρνακα της Κύπρου με τελικό προορισμό την Πράγα. Συνετρίβη στην περιοχή του Γραμματικού. Μέσα στο αεροσκάφος βρίσκονταν 121 άνθρωποι, επιβάτες και πλήρωμα. Όλοι τους βρήκαν τραγικό θάνατο.
ΠΗΓΉ :// philenews.com /Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ορφανός Βασίλειος - Ψίνθος, Ρόδος

Πηγή : www.ertopen.com
→ Αναγνώστηκε 50 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ !