Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Θλίψη στην Καβάλα: Έφυγε από τη ζωή η 20χρονη φοιτήτρια Μυρτώ Φουρουντζόγλου
Θλίψη στην Καβάλα: Έφυγε από τη ζωή η 20χρονη φοιτήτρια Μυρτώ Φουρουντζόγλου
Είχε αναδειχθεί "πρώτη των πρώτων" στις Πανελλαδικές του 2019 και είχε μπει στην Ιατρική Θεσσαλονίκης

Θλίψη έχει προκαλέσει ο πρόωρος θάνατος της 20χρονης Μυρτώ Φουρουντζόγλου, από την Καβάλα, η οποία είχε αναδειχθεί η πρώτη των πρώτων στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2019 και είχε μπει στην σχολή Ιατρικής.

Η Μυρτώ διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο όταν πέρασε εκείνη τη χρονιά στην Ιατρική Θεσσαλονίκης, αλλά δεν παράτησε στιγμή την προσπάθεια και τις σπουδές της, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το kavalanews.gr.

Η Μυρτώ Φουρουντζόγλου, εκτός από αριστούχος μαθήτρια και φοιτήτρια Ιατρικής, ήταν και διακεκριμένη μαθήτρια του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας. «Το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους γονείς και την οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας Μυρτώς Φουρουντζόγλου, η οποία υπήρξε μια από τις πιο διακεκριμένες μαθήτριες του ΔΩΚ και διακρίθηκε για την αγάπη της για την μουσική και για το ήθος της», ήταν η ανακοίνωση.

Και ο πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας, Κοσμάς Χαρπαντίδης, δήλωσε σε σχετική ανακοίνωση: «Το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους γονείς και την οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας Μυρτώς Φουρουντζόγλου, η οποία υπήρξε μια από τις πιο διακεκριμένες μαθήτριες του ΔΩΚ και διακρίθηκε για την αγάπη της για την μουσική και για το ήθος της».

Δείτε τη συνέντευξή της το 2019 στο Center TV, όπου η Μυρτώ μιλούσε για τους στόχους και τα όνειρά της.

 Πηγή : www.ertopen.com
→ Αναγνώστηκε 25 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ !