Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Στάση εργασίας των εργαζομένων στην Υπηρεσία Ασύλου σήμερα Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου
Στάση εργασίας των εργαζομένων στην Υπηρεσία Ασύλου σήμερα Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου

Στάση εργασίας προκήρυξε το Σωματείο Συμβασιούχων Εργαζομένων Υπηρεσίας Ασύλου για την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, τασσόμενο «ενάντια στις ελαστικές σχέσεις εργασίας και την συρρίκνωση των εργασιακών τους δικαιωμάτων», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η στάση θα πραγματοποιηθεί τις τέσσερις τελευταίες ώρες του πρωινού ωραρίου/βάρδιας του κάθε εργαζόμενου και τις τέσσερις πρώτες ώρες του απογευματινού ωραρίου/βάρδιας αντίστοιχα.

Οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Ασύλου κάνουν λόγο για πρακτικές «που διαιωνίζουν και διατηρούν τις ανισότητες, την ύπαρξη εργαζομένων πολλών ταχυτήτων, την ανατροπή των εργασιακών δικαιωμάτων και την περαιτέρω υποβάθμιση του έργου τους». Τα προγράμματα που προωθούνται από τη σημερινή και τις προηγούμενες κυβερνήσεις, έχουν ως στόχο την ελαστική εργασία στον δημόσιο τομέα, όπως και στην Υπηρεσία Ασύλου, καταλήγει το σωματείο στην ανακοίνωσή του.ΑΠΕ
Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ορφανός Βασίλειος - Ψίνθος, Ρόδος

Πηγή : www.ertopen.com
→ Αναγνώστηκε 22 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ !