Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Μεγάλη προσοχή λόγω οδικών εργασιών
Ιδιαίτερα προσεχτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί τις μέρες αυτές, καθώς λόγω εκτέλεσης εργασιών στα πλαίσια του έργου «Αποκατάσταση βλαβών επί της Επ. Οδού Αφάντου – Ψίνθος» ισχύει απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός οχήματος από την Πέμπτη (02/05/2019) και μέχρι αποπεράτωσης των εργασιών (χρονικό διάστημα -10- περίπου ημερών) στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ψίνθο, για (80) μέτρα περίπου.

Μεγάλη προσοχή λόγω οδικών εργασιώνΜεγάλη προσοχή λόγω οδικών εργασιών

Πρόκειται για το σημείο του δρόμου όπου βρίσκονται οι «σπηλιές», λίγο πιο πάνω από την μεγάλη γέφυρα στην περιοχή της Άσπρης Πέτρας και λίγο πιο κάτω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία.

Μεγάλη προσοχή λόγω οδικών εργασιώνΜεγάλη προσοχή λόγω οδικών εργασιών

Στην περιοχή έχει τοποθετηθεί κατάλληλη προειδοποιητική σήμανση καθώς και φωτεινοί σηματοδότες που ορίζουν την κυκλοφορία. Μεγάλη προσοχή θα χρειαστεί και κατά τις νυχτερινές ώρες.


Επιγραφές Periclis - Επιγραφές, Ψηφιακές Εκτυπώσεις, Τυπογραφικά, Κάρτες, Αφίσες, Φυλλάδια, Ημερολόγια, Πανό, Χαρακτική, Πινακίδες
Αναρτήθηκε απο : admin  στις  03 May 2019
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 516 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !
Επιγραφές Periclis