Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Κακοκαιρίας συνέχεια.. χωρίς προβλήματα
Κακοκαιρίας συνέχεια.. χωρίς προβλήματα η Ψίνθος
Πέρασε το πολυσυζητημένο στα ΜΜΕ, τρίτο κύμα κακοκαιρίας από το νησί της Ρόδου χτές Δευτέρα (25/11/2013). Τα περισσότερα προβλήματα αυτή τη φορά παρουσιάστηκαν στη πόλη της Ρόδου και τις περιοχές Φαληράκι, Αφάντου και Αρχάγγελος. Αυτή τη φορά τα κυριότερα προβλήματα από τη κακοκαιριά ήταν πλημμυρισμένοι δρόμοι, εγκλωβισμένοι οδηγοί στα οχήματα τους σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου στις παραπάνω περιοχές και κάποια καταστήματα τα οποία πλημμύρισαν. Με έντονη βροχή αλλά όχι στα πρωτοφανή επίπεδα της περασμένης Παρασκευής, η κατάσταση ήταν υπο έλεγχο και η πυροσβεστική παρενέβη άμεσα όπου χρειάστηκε.

Στη Ψίνθο παρά την έντονη βροχόπτωση κατά διαστήματα - από το μεσημέρι και μετά - που βέβαια σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με τη βροχή της Παρασκευής, η κατάσταση ήταν καλή. Το ιδιαίτερο αυτή τη φορά ήταν οι πολλές αστραπές που όμως σταδιακά μεταφέρθηκαν με την καταιγίδα νότια και ανατολικά.

Σχετικά με τον καιρό των επόμενων ημερών για τη Ρόδο, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους(και εκτός απροόπτου), θα είναι βροχερός τις περισσότερες μέρες αυτής της εβδομάδας.


Αναρτήθηκε απο : admin  στις  26 November 2013
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 1211 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

H ιστοσελιδα Psinthos.net