Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Νέα κατολίσθηση στις Πεταλούδες, κλειστός και πάλι ο δρόμος !
Νέα κατολίσθηση στις Πεταλούδες, κλειστός και πάλι ο δρόμος !
Νέα κατολίσθηση σημειώθηκε κοντά στην είσοδο της Κοιλάδας των Πεταλούδων στον δρόμο προς Ψίνθο. Πρόκειται για το ίδιο σημείο όπου πριν δύο μέρες παρουσιάστηκε το ίδιο φαινόμενο και στο οποίο επενέβη συνεργείο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Μετά την νέα κατολίσθηση ο δρόμος θα παραμείνει προσωρινά κλειστός καθώς εκτιμάται ότι υπάρχει κίνδυνος για τα διερχόμενα οχήματα.

Ο φετινός χειμώνας δίχως αμφιβολία ήταν ιδιαίτερα βροχερός σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές κάτι που όπως φαίνεται έχει επηρεάσει το υπέδαφος που δέχτηκε όλο το προηγούμενο διάστημα μεγάλες ποσότητες βρόχινου νερού.

Ήδη από τον Δεκέμβρη του 2018 είχαν παρατηρηθεί μικρότερης κλίμακας κατολισθητικά φαινόμενα σε ορισμένα σημεία επαρχιακών δρόμων του νησιού όπως για παράδειγμα συνέβη και στον δρόμο Ψίνθου - Καλυθιών σε «γνωστό» σημείο (βλέπε σχετικό παλαιότερο άρθρο).


Παραδοσιακή ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ - Ψίνθος
Αναρτήθηκε απο : admin  στις  27 February 2019
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 463 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !
Διαφημιστείτε στο Psinthos.net !