Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Κατολίσθηση στον δρόμο Ψίνθου - Πεταλούδων, για ανάγκη ολοκλήρωσης του περιμετρικού κάνει λόγο ο Τσούλλος Θαρρενός
Σύμφωνα με φωτογραφίες που ανάρτησε στο facebook ο κ. Τσούλλος Θαρρενός μέλος του τοπικού συμβουλίου της Δ.Κ Ψίνθου, κατολίσθηση σημειώθηκε χθες (25/02/19) στον δρόμο που ενώνει την Ψίνθο με την Κοιλάδα των Πεταλούδων, σε σημείο κοντά στην είσοδο της κοιλάδας.

Κατολίσθηση στον δρόμο Ψίνθου - Πεταλούδων, για ανάγκη ολοκλήρωσης του περιμετρικού κάνει λόγο ο Τσούλλος ΘαρρενόςΚατολίσθηση στον δρόμο Ψίνθου - Πεταλούδων, για ανάγκη ολοκλήρωσης του περιμετρικού κάνει λόγο ο Τσούλλος ΘαρρενόςΚατολίσθηση στον δρόμο Ψίνθου - Πεταλούδων, για ανάγκη ολοκλήρωσης του περιμετρικού κάνει λόγο ο Τσούλλος Θαρρενός

« Ευτυχώς που δεν έχει κόσμο αυτή την περίοδο θα μπορούσε να είναι κάποιοι περαστικοί όμως, βράχος μαζί με μεγάλες ποσότητες χώματος έκλεισαν την είσοδο Πεταλούδες από Ψίνθο. Αλήθεια θυμάται κανείς από Περιφέρεια και Δήμο πόσες φορές φώναξα για το κομμάτι αυτό και την άμεση ανάγκη της ολοκλήρωσης του περιμετρικού δρόμου ο οποίος υπάρχει και θα οδηγήσει όλα τα οχήματα εκτός της κοιλάδας ; Τι περιμένουμε τελικά να συμβεί κανένα κακό πρώτα ή μήπως φοβάστε μην τυχόν και οι τουρίστες καταφέρουν να φτάσουν και στην Ψίνθο ; Τέλος θα συμβούλευα τους υπεύθυνους να μην αρκεστούν στην παρέμβαση καθαρισμού από τα μπάζα που εξήγγειλε ο φίλος μου ο Χρίστος αλλά να κάνουν μια ολοκληρωμένη και υπεύθυνη παρέμβαση γιατί διαφορετικά θα υπάρξουν άσχημες καταστάσεις. »

Σε ερώτηση που του θέσαμε σχετικά με την αντίθετη άποψη επί του θέματος ότι δηλαδή με τυχόν διαπλάτυνση του δρόμου θα καταστραφεί και μέρος του δάσους της περιοχής, μας ανέφερε χαρακτηριστικά :

« H διαπλάτυνση ή μάλλον καλύτερα η βελτίωση είναι της τάξης των δύο τριών μέτρων που στο μεγαλύτερο μέρος είναι έτοιμο και μιλάμε για το τμήμα από Καλόπετρα ως Καντίνα. Εάν κάποιος μιλά για προστασία του περιβάλλοντος και δεν κοροϊδεύει τον εαυτό του τότε πρέπει να ξέρει για την ζώνη πυρασφάλειας τουλάχιστον ανάντη - κατάντη του δρόμου το οποίο έχει υποχρέωση να διατηρήσει η πολιτεία και δεν το κάνει και αυτό ισχύει και για τον δρόμο Μαριτσών - Ψίνθου. Σκέφτηκε κανείς τι θα συμβεί αν ο μη γένοιτο πάρει φωτιά τι θα γίνει ; Ας σοβαρευτούμε λίγο λοιπόν και ας σταματήσουμε να το παίζουμε προστάτες της φύσης με τρόπους που νομίζουμε ότι βοηθούν ενώ στην ουσία κάνουμε μόνο ζημιά. »

Συνέχισε ακόμα λέγοντας :

« Υπόψιν ότι χθες μίλησα με την Περιφέρεια και βλέπουν την πρόταση μου για εκτροπή της κυκλοφορίας από το κομμάτι που εγώ προτείνω και μάλιστα ως κατεπείγον λόγω την επικινδυνότητας του τμήματος που υποχώρησε και υπό την πίεση της επικείμενης τουριστικής σεζόν. »


Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ορφανός Βασίλειος - Ψίνθος, Ρόδος
Αναρτήθηκε απο : admin  στις  26 February 2019
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 532 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !
Επιγραφές Periclis