Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Η ΕΜΕ βραβεύει μαθητές που διακρίθηκαν μεταξύ αυτών και δύο παιδιά από τη Ψίνθο
Βράβευση μαθητών που διακρίθηκαν στον ετήσιο διαγωνισμό από την ΕΜΕ Δωδεκανήσου
Ανακοινώθηκαν επίσημα τα αποτελέσματα του 7ου ετήσιου διαγωνισμού «Παιχνίδι και Μαθηματικά». Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία με την βοήθεια των εκπαιδευτικών που διδάσκουν στην Ε και ΣΤ τάξη των Δημοτικών σχολείων της χώρας.

Μεταξύ των μαθητών που διακρίθηκαν από τα Δωδεκάνησα είναι και δύο μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ψίνθου. Πρόκειται για τους Κατσιδώνη Μαρία μαθήτρια Ε δημοτικού και Κουνελλέ Δημήτρη μαθητή ΣΤ δημοτικού.

Το Παράρτημα Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ) για να τιμήσει τους μαθητές που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό αυτό, διοργανώνει εκδήλωση βράβευσης την Κυριακή 6 Οκτωβρίου. Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου Γυμνασίου Ρόδου και ώρα 18:00.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος ευχαριστεί τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στον διαγωνισμό αυτόν και συγχαίρει τα παιδιά που διακρίθηκαν.

Πηγή:http://emedod.mysch.gr/index.php/2013-08-20-06-46-38/deltia-typou/20-deltio-typou-vravefsi-epityxonton-7ou-etisiou-diagonismoy-paixnidi-kai-mathimatika


Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ορφανός Βασίλειος - Ψίνθος, Ρόδος
Αναρτήθηκε απο : admin  στις  04 October 2013
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 1325 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !
Διαφημιστείτε στο Psinthos.net !