Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Η ΕΜΕ βραβεύει μαθητές που διακρίθηκαν μεταξύ αυτών και δύο παιδιά από τη Ψίνθο

Βράβευση μαθητών που διακρίθηκαν στον ετήσιο διαγωνισμό από την ΕΜΕ Δωδεκανήσου
Ανακοινώθηκαν επίσημα τα αποτελέσματα του 7ου ετήσιου διαγωνισμού «Παιχνίδι και Μαθηματικά». Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία με την βοήθεια των εκπαιδευτικών που διδάσκουν στην Ε και ΣΤ τάξη των Δημοτικών σχολείων της χώρας.

Μεταξύ των μαθητών που διακρίθηκαν από τα Δωδεκάνησα είναι και δύο μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ψίνθου. Πρόκειται για τους Κατσιδώνη Μαρία μαθήτρια Ε δημοτικού και Κουνελλέ Δημήτρη μαθητή ΣΤ δημοτικού.

Το Παράρτημα Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ) για να τιμήσει τους μαθητές που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό αυτό, διοργανώνει εκδήλωση βράβευσης την Κυριακή 6 Οκτωβρίου. Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου Γυμνασίου Ρόδου και ώρα 18:00.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος ευχαριστεί τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στον διαγωνισμό αυτόν και συγχαίρει τα παιδιά που διακρίθηκαν.

Πηγή:http://emedod.mysch.gr/index.php/2013-08-20-06-46-38/deltia-typou/20-deltio-typou-vravefsi-epityxonton-7ou-etisiou-diagonismoy-paixnidi-kai-mathimatika

↪ Αναρτήθηκε: 04 Οκτωβρίου 2013 :: Αναγνώστηκε: 1849 φορές