Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Η ΔΕΗ για τις πρόσφατες διακοπές ρεύματος στη Ρόδο
Η ΔΕΗ για τις πρόσφατες διακοπές ρεύματος στη Ρόδο
Δελτίο τύπου εξέδωσε η ΔΕΗ σχετικά με τις δύο πρόσφατες διακοπές παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στο νησί της Ρόδου.

« Αναφορικά με τις δύο πρόσφατες διακοπές παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στη Ρόδο, η ΔΕΗ εκφράζει τη λύπη της προς τους πελάτες της και ζητά την κατανόησή τους.

Τα αίτια των δύο συμβάντων διερευνώνται από κοινού με τον ΔΕΔΔΗΕ και το σχετικό πόρισμα αναμένεται να εκδοθεί τις προσεχείς ημέρες, οπότε αφενός θα γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις και αφετέρου θα δρομολογηθούν τα αναγκαία μέτρα για την αποφυγή επανάληψης παρόμοιων φαινομένων. Πάντως η ΔΕΗ διαβεβαιώνει τους πολίτες και τις αρχές της Ρόδου ότι οι διακοπές δεν οφείλονται σε έλλειψη διαθεσιμότητας, και πολύ περισσότερο επάρκειας των μονάδων παραγωγής. Είναι άλλωστε γνωστό ότι το καλοκαίρι, και ιδιαίτερα τον Αύγουστο, οι μονάδες της ΔΕΗ (ΑΗΣ Σορωνής και Κατταβιάς) ανταπεξήλθαν και κάλυψαν πλήρως τη ζήτηση, η οποία τότε ήταν περίπου τετραπλάσια σε σχέση με αυτή κατά τη διάρκεια των πρόσφατων διακοπών
»

Πηγή: ΔΕΗ - Δελτίο Τύπου (22/11/2018)


Παραδοσιακή ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ στη Ψίνθο
Αναρτήθηκε απο : admin  στις  23 November 2018
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 469 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !
Επιγραφές Periclis