Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

ΕΠΣΔ: Προμήθεια και αναβάθμιση ηλεκτροφωτισμού για το γήπεδο της Ψίνθου

ΕΠΣΔ: Προμήθεια και αναβάθμιση ηλεκτροφωτισμού για το γήπεδο της Ψίνθου
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, μετά από συνάντηση εργασίας που είχε την Τετάρτη (07/11/2018) ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ κ. Παναγιώτης Διακοφώτης με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τον σύμβουλο του σε τεχνικά θέματα κ. Σάκη Στάγκα, έγινε γνωστό μεταξύ άλλων οτι θα γίνει προμήθεια και αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού σε μια σειρά από γήπεδα του νησιού μεταξύ αυτών και το γήπεδο της Ψίνθου :

Παρακάτω η ανακοίνωση της ΕΠΣΔ :

« Πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 07.11.2018 η δεύτερη προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας μεταξύ του Προέδρου της ΕΠΣΔ και μέλους της Ε.Ε. της ΕΠΟ κ. Διακοφώτη Παναγιώτη με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκο Γεώργιο και τον σύμβουλο του σε τεχνικά θέματα κ. Σάκη Στάγκα.

Το κλίμα της συνάντησης για ακόμη μία φορά ήταν πολύ θετικό, με τα έργα στο κομμάτι του αθλητισμού και ειδικά του ποδοσφαίρου να προχωρούν σε μεγάλο βαθμό και έκταση, τόσο στο νησί της Ρόδου αλλά και σε όλο το Νομό Δωδεκανήσου, αποδεικνύοντας έμπρακτα για ακόμη μία φορά τις προθέσεις τους για την ενίσχυση και την ανάπτυξη του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκος, ενημέρωσε τον Πρόεδρο της ΕΠΣΔ κ. Διακοφώτη για τα έργα των γηπέδων που θα ενταχθούν στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας, την τρέχουσα χρονική περίοδο στο νομό μας, για τους αγωνιστικούς χώρους γηπέδων -τάπητες, Ενωσιακό-Καρακόνερου (χωμάτινο) Διμυλιάς, Απολακκιάς, Λαέρμων, Κρητηνίας, Καλάθου, Ανταγόρα Κω. Αντικατάσταση τάπητα Κοσκινού, Καλυθιές (9Χ9), Κρεμαστής, Παραδεισίου, Καλύμνου, Ζηππαρίου.

Προμήθεια και αναβάθμιση ηλεκτροφωτισμού, στα γήπεδα Μασάρων, Αντιμάχειας, Χάλκης, Κρεμαστής, Ψίνθου, Ζηππαρίου, Παραδεισίου.

Τοποθέτηση νέων προβολέων στα γήπεδα Αρχιπόλεως, Καρδάμαινας, Μαλώνας, Οικονομίδειο, Αγίων Αποστόλων, Καρακόνερου (χωμάτινο), Θεολόγου, Σαλάκου και Λίνδου.

Υπήρξε ενημέρωση για την εξέλιξη και την πορεία της διαδικασίας διαγωνισμών για τα γήπεδα: Ενωσιακό, Αφάντου, Σύμης, Έμπωνας, Αρχαγγέλου (9Χ9), Λειψών, Γυμνάσιο Ιαλυσού και της Παστίδας για προβολείς.

Τα έργα αναμένεται να ενταχθούν μέχρι το τέλος Νοεμβρίου στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με την ταυτόχρονη συνδρομή της ΕΠΣ Δωδεκανήσου προκειμένου να γίνει η δέσμευση των κονδυλιών για την ολοκλήρωση των έργων, με τις προδιαγραφές FIFA που απαιτούνται.
»

Πηγή: Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου (08/11/2018)

↪ Αναρτήθηκε: 10 Νοεμβρίου 2018 :: Αναγνώστηκε: 1144 φορές