Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Έντυπο και ηλεκτρονικό οδηγό επιχειρήσεων ετοιμάζει το ΕΒΕΔ για τη χειμερινή περίοδο

Παράταση μέχρι το τέλος της εβδομάδας για συμμετοχή στον οδηγό επιχειρήσεων που ετοιμάζει το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Παράταση μέχρι το τέλος της εβδομάδας δόθηκε από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου προς όλα τα μέλη του για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο νησί (εστιατόρια, μπαρ, κέντρα διασκέδασης, εμπορικά καταστήματα κ.τ.λ.) και που παραμένουν σε συνεχή λειτουργία καθ’ όλη τη χειμερινή περίοδο, προκειμένου να ενημερώσουν και να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση για τη δημιουργία ηλεκτρονικού και έντυπου οδηγού shopping - εστίασης & διασκέδασης. Υπενθυμίζεται ότι η σχετική προθεσμία έληγε σήμερα Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, αλλά παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013.

Η συλλογή στοιχείων γίνεται στο πλαίσιο των ενεργειών της ΔΕΤΑΠ για τη δημιουργία αυτού του χρήσιμου οδηγού για το νησί της Ρόδου, που θα εκδοθεί περίπου μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα και θα κυκλοφορήσει για τον προσεχή χειμώνα (2013-2014). Το έντυπο θα διατίθεται στους τουρίστες που θα έρχονται αεροπορικώς ή ακτοπλοϊκώς κι έτσι ο καθένας που θα επισκέπτεται το νησί θα έχει ένα πλήρως ενημερωμένο κατάλογο αγοράς, όχι μόνο για την πόλη, αλλά και για τα χωριά, με όλη τη γκάμα των επιλογών, είτε ενδιαφέρεται για shopping, είτε για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος κλπ. Θα είναι σε εύχρηστη μορφή και θα διατίθεται σε κεντρικά σημεία του νησιού, ώστε να το προμηθεύονται εύκολα οι ξένοι επισκέπτες.

Ηλεκτρονικά θα μπορεί οποιοσδήποτε να επισκεφθεί την διαδικτυακή σελίδα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου www.ebed.gr και τη δικτυακή πύλη της ΔΕΤΑΠ www.detap.gr προκειμένου να ενημερωθεί για τον χειμερινό οδηγό επιχειρήσεων, αντλώντας εύκολα και γρήγορα πληροφόρηση που αφορούν την αγορά, κερδίζοντας χρόνο και χρήμα. Επιπλέον τα μέλη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής και θα καταχωρήσουν την επιχείρησή τους, θα έχουν μια καλή προβολή των προϊόντων και των παρεχομένων υπηρεσιών τους.

Πηγή: http://www.ebed.gr/ViewArticle.aspx?id=2717

↪ Αναρτήθηκε: 30 Σεπτεμβρίου 2013 :: Αναγνώστηκε: 1686 φορές