Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Δήμος Ρόδου: Τις επόμενες μέρες ξεκινά η διαδικασία προκήρυξης του έργου «Ανάδειξη Ρεματιάς Ψίνθου»
Δήμος Ρόδου: Τις επόμενες μέρες ξεκινά η διαδικασία προκήρυξης του έργου «Ανάδειξη Ρεματιάς Ψίνθου»
Σύμφωνα με ανάρτηση στην σελίδα του Δήμου Ρόδου στο facebook, το έργο «Ανάδειξη Ρεματιάς Ψίνθου» φέρεται να έλαβε θετική έγκριση από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Νοτίου Αιγαίου και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ξεκινήσει η διαδικασία προκήρυξης του έργου.

Παρακάτω όσα αναφέρονται στην ανάρτηση :

« Η πρόταση του Δήμου Ρόδου για χρηματοδότηση του έργου «Ανάδειξη Ρεματιάς Ψίνθου», έλαβε θετική έγκριση από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Νοτίου Αιγαίου και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ξεκινήσει η διαδικασία προκήρυξης του έργου, ανάδειξης και εγκατάστασης εργολάβου.

Αναλυτικότερα, το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 327.000,00 ευρώ και εντάχθηκε στον οριστικό πίνακα κατάταξης αξιολογημένων προτάσεων, με θετική πρόταση ένταξης στο πρόγραμμα «Δράσεις για την προστασία και ανάδειξη της φυσικής κληρονομιάς», στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 02 «Αειφορική ανάπτυξη και διαχείριση των πόρων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Νοτίου Αιγαίου, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ.

Μεταξύ άλλων, προβλέπονται εργασίες ανάδειξης και διατήρησης της χλωρίδας και πανίδας του ρέματος της Ψίνθου, παρεμβάσεις στην τεχνητή λίμνη στο φράγμα και στη βόρεια περιοχή της πηγής «Φασούλι» και στη διαμόρφωση ανοικτών χώρων για την προσέλκυση επισκεπτών.
»

Πηγή: Δήμος Ρόδου - facebook


Παραδοσιακή ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ στη Ψίνθο
Αναρτήθηκε απο : admin  στις  02 November 2018
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 483 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !
Επιγραφές Periclis