Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στον επαρχιακό δρόμο Ψίνθου - Καλαμώνα λόγω άσκησης στο πλαίσιο του 8ου Διεθνούς Συνεδρίου «Διαχείριση Θυμάτων Καταστροφών»
Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στον επαρχιακό δρόμο Ψίνθου - Καλαμώνα λόγω άσκησης στο πλαίσιο του 8ου Διεθνούς Συνεδρίου «Διαχείριση Θυμάτων  Καταστροφών»
Σύμφωνα με σημερινή (10/10/2018) απόφαση του Διευθυντή της Α' Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, Αστυνομικού Υποδιευθυντή Μιχαήλ Καληωράκη, απαγορεύται αύριο Πέμπτη (11/10/2018) η κυκλοφορία παντός οχήματος επί της Επ.Ο. Ψίνθου - Καλαμώνα, από τις 10.00 έως τις 14.00, λόγω πραγματοποίησης διακλαδικής άσκησης προσομοίωσης στην Κοιλάδα των Πεταλουδών, στο πλαίσιο του 8ου Διεθνούς Συνεδρίου «Διαχείριση Θυμάτων Καταστροφών».

Πιο συγκεκριμένα η απόφαση έχει ως εξής :

« Απαγορεύται η κυκλοφορία παντός οχήματος επί της Επ.Ο. Ψίνθου - Καλαμώνα, από το χωριό Ψίνθος (εστιατόριο ΒΟΡΙΝΟ) έως την κοιλάδα των Πεταλουδών (χώρο στάθμευσης Ρ1), από την 10.00' ώρα έως την 14.00' ώρα της Πέμπτης (11-10-2018), λόγω πραγματοποίησης διακλαδικής άσκησης προσομοίωσης στην Κοιλάδα των Πεταλουδών, στο πλαίσιο του 8ου Διεθνούς Συνεδρίου «Διαχείριση Θυμάτων Καταστροφών.

- Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την Επ.Ο. Ψίνθου-Μαριτσών.

- Από τις ανωτέρω απαγορεύσεις εξαιρούνται τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης.

1. Οι παραβάτες της παρούσας διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 « Περί Κ.Ο.Κ. » όπως τροπ. με Ν. 3542/2007.

2. Η εφαρμογή της παρούσας ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Ρόδου σε συνεργασία με το Α.Τ. Ρόδου.
»

Εν τω μεταξύ σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Ρόδου πραγματοποιήθηκε άσκηση για την αντιμετώπιση καταστροφών και διαχείρισης θυμάτων. Το 8ο Διεθνές Συνέδριο «Διαχείρισης Θυμάτων Καταστροφών» ξεκίνησε χθες Τρίτη (09/10/2018), στον Προμαχώνα του παλατιού του Μεγάλου Μαγίστρου και θα ολοκληρωθεί με παράλληλες δράσεις στις 13 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Βέρνης, του Εθνικού Αστεροσκοπείου, του Δήμου Ρόδου, τοπικών φορέων και εθελοντικών ομάδων.

Πηγή: Διαύγεια, ΠΝΑΙ


Αναρτήθηκε απο :   στις  10 October 2018
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 724 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

Psinthos.net - Ψινθογνωσία

Διαβάστε μοναδικά άρθρα από την ιστορία του χωριού

εδώ »