Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Αποκαταστάθηκαν δύο μεγάλες βλάβες στο δίκτυο της Ψίνθου, συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης σε γεώτρηση του χωριού από την Δ.Ε.Υ.Α.Ρ.

Αποκαταστάθηκαν δύο μεγάλες βλάβες στο δίκτυο της Ψίνθου, συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης σε γεώτρηση του χωριού από την Δ.Ε.Υ.Α.Ρ.
Η Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. αντιμετώπισε δύο μεγάλες βλάβες στο δίκτυο του χωριού, καταβάλλονται προσπάθειες να αποκατασταθεί και πρόβλημα που παρουσιάστηκε σε γεώτρηση της Ψίνθου.

Σε προηγούμενο άρθρο που αναρτήσαμε με βάση αναφορές κατοίκων του χωριού (στις 14/09/2018) για αγωγό της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. που έχει σπάσει κοντά στην περιοχή «Σπιτάκια» της Ψίνθου, στο δρόμο προς Πεταλούδες, αναφέραμε επίσης την έκκληση που κάνει η Δ.Κ Ψίνθου μέσω ανακοινώσεων της εδώ και δύο μέρες ώστε οι κάτοικοι να περιορίσουν την χρήση του νερού όσο η βλάβη επιδιορθώνεται ενώ στις ανακοινώσεις αναφέρεται επίσης ότι η βλάβη εντοπίζεται σε μια γεώτρηση του χωριού.

Το μεσημέρι του Σάββατου (15/09/2018) υπήρξαν αναφορές (γύρω στις 11:40) από αναγνώστες μας, ότι το νερό στα σπίτια τους έχει στερέψει. Ορισμένοι άλλοι μας ρωτούσαν αν είχαμε πληροφορίες σχετικά με το που εντοπίζεται η βλάβη και αν γνωρίζουμε πότε θα έχει επιδιορθωθεί. Τελικά το νερό επανήλθε στα σπίτια ώρες αργότερα.

Απευθυνθήκαμε στην Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. για να λύσουμε τις παραπάνω απορίες σχετικά με την κατάσταση που έχει προκύψει τις τελευταίες δύο μέρες στην Ψίνθο.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, στην Ψίνθο παρουσιάστηκαν συνολικά τρεις βλάβες, δύο στο δίκτυο και μία σε γεώτρηση του χωριού. Οι βλάβες στο δίκτυο αποκαταστάθηκαν από την Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. το Σάββατο το πρωί όμως η βλάβη στην γεώτρηση παραμένει και αύριο Κυριακή (16/09/2018) γερανός θα φτάσει στο σημείο ώστε να διαπιστωθεί η αιτία του προβλήματος και το πρόβλημα να αποκατασταθεί.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. εργάζεται στο θέμα και είναι έτοιμη να δώσει λύση στο πρόβλημα σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου κ. Αλέξανδρου Μανωλάκη ο οποίος μας ανέφερε ότι δεν θα υπάρξει καθυστέρηση στην αποκατάσταση της βλάβης αλλά καλό θα ήταν οι κάτοικοι να είναι πολύ προσεκτικοί με την κατανάλωση του νερού μέσα το Σαββατοκύριακο !

Παρακάτω όσα χαρακτηριστικά μας ανέφερε το απόγευμα του Σαββάτου (15/09/2018) :

« Παρουσιάστηκαν δυο μεγάλες βλάβες στο δίκτυο την Παρασκευή και άλλη μία βλάβη στην μια γεώτρηση. Οι βλάβες στο δίκτυο αποκαταστάθηκαν το Σάββατο πρωί, την αμέσως επόμενη μέρα δηλαδή και παραμένει η βλάβη στην γεώτρηση. Την Κυριακή περίπου στις 11:00 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί να βρίσκεται εκεί γερανός για να σηκώσει την αντλία προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είναι πρόβλημα της αντλίας η κάποιου καλωδίου. Έχουμε φροντίσει να έχουμε εφεδρική αντλία στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, επομένως ή θα αντικαταστήσουμε την αντλία με νέα ή θα επιδιορθώσουμε κάποιο καλώδιο αν έχει υποστεί βλάβη. Δεν θα υπάρξει καθυστέρηση στην αποκατάσταση της βλάβης αλλά καλό θα ήταν οι κάτοικοι να είναι πολύ προσεκτικοί με την κατανάλωση του νερού το Σαββατοκύριακο. »

↪ Αναρτήθηκε: 15 Σεπτεμβρίου 2018 :: Αναγνώστηκε: 994 φορές