Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
H τελευταία πανσέληνος του καλοκαιριού από τη Ψίνθο
Χτές βράδυ Τετάρτης (21/08/13) ήταν η τελευταία Πανσέληνος του φετινού καλοκαιριού. Για την φετινή πανσέληνο έμειναν ανοιχτοί στο κοινό, περισσότεροι από 100 αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία σε όλη την Ελλάδα ! Φωτεινό όπως πάντα το αυγουστιάτικο Φεγγάρι «έκανε την νύχτα, μέρα».

Ακολουθούν φωτογραφίες της Σελήνης παρμένες από τον νυχτερινό ουρανό της Ψίνθου με κατάλληλο εξοπλισμό. Οι φωτογραφίες αυτές είναι αληθινές, φυσικές και δεν υπάρχει κάποιο τεχνητό εφέ στις εικόνες, είναι έτσι ακριβώς όπως θα τις έβλεπε κάποιος μέσα από ένα τηλεσκόπιο.

Πανσέληνος Αυγούστου 2013 by Psinthos.Net, on FlickrΠανσέληνος Αυγούστου 2013 by Psinthos.Net, on Flickr

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες της τελευταίας καλοκαιρινής Πανσελήνου για το 2013, στη φωτογραφική μας συλλογή για τον μήνα Αύγουστο στο flickr. Για να δείτε τις φωτογραφίες σε μεγάλη ανάλυση στο flickr κάντε δεξί κλικ πάνω στην εικόνα που σας ενδιαφέρει και από το View all sizes επιλέξτε Original.


Αναρτήθηκε απο : admin  στις  22 August 2013
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 1474 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

H ιστοσελιδα Psinthos.net