Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

2η Γιορτή Ρεβιθιού στην Ψίνθο το Σάββατο (18/08/2018)

Για δεύτερη χρονιά στην Ψίνθο, ο Πολιτιστικός & Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ψίνθου «Τέρψις» διοργανώνει «Γιορτή Ρεβιθιού» το Σάββατο 18 Αυγούστου στην πλατεία της Ψίνθου με δωρεάν ρεβίθια και γίδα στον ξυλόφουρνο, ζωντανή μουσική με την ορχήστρα του Στράτου Τσιρακάκη και Είσοδο Ελεύθερη ! Ώρα έναρξης: 19:00 .

Τέρψις - 2η Γιορτή Ρεβιθιού Ψίνθος (18/08/2018)

« Ο Πολιτιστικός και περιβαλλοντικός σύλλογος Ψίνθου «Τέρψις» διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τη γιορτή ρεβιθιού και σας περιμένει όλους το Σάββατο 18 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα στην πλατεία της Ψίνθου να γευτείτε τον πλούτο της παράδοσης και τη φιλοξενία των κατοίκων της. Πολιτιστικοί σύλλογοι, χορευτές και χορεύτριες, εκθέσεις με παραδοσιακά προϊόντα και γλυκίσματα περιμένουν τους επισκέπτες της «Γιορτής ρεβιθιού». Τα κιόσκια μας θα είναι εφοδιασμένα με τοπικές γεύσεις και ΔΩΡΕΑΝ ρεβίθια με γίδα μαγειρεμένα στον ξυλοφουρνο. Την ψυχαγωγία της γιορτής θα αναλάβει ο Στράτος Τσιρακάκης με την ορχήστρα του που υπόσχεται να απογειώσει το κέφι και την διάθεση της γιορτής. Σας περιμένουμε όλους στο όμορφο χωριό μας όπου η παράδοση αναβιώνει, να γευτούμε τους καρπούς και τα προϊόντα αυτού του ευλογημένου τόπου. Καλή μας διασκέδαση ! » Δείτε το σχετικό facebook event .

Τέρψις - 2η Γιορτή Ρεβιθιού Ψίνθος (18/08/2018)

Χορευτές και χορεύτριες των πολιτιστικών συλλόγων Ιαλυσού, Διμυλιάς και Ελεούσας «Το Φουντουκλί» καθώς και του παιδικού τμήματος του εργαστηρίου παραδοσιακών χορών του Πολιτιστικού & Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Τέρψις» πλαισιώνουν με χορευτικά δρώμενα την εκδήλωση. Ακόμα τους επισκέπτες της «2η Γιορτής Ρεβιθιού» στην Ψίνθο περιμένουν τα περίπτερα του συλλόγου με παραδοσιακά προϊόντα και γλυκίσματα !

1η Γιορτή Ρεβιθιού Ψίνθος 2017
1η Γιορτή Ρεβιθιού Ψίνθος 2017
1η Γιορτή Ρεβιθιού Ψίνθος 2017


Πέρσι η «1η Γιορτή Ρεβιθιού» στην Ψίνθο που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και περιβαλλοντικός σύλλογος «Τέρψις» στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και προσέλκυσε πολλούς επισκέπτες που γέμισαν την πλατεία του χωριού. Ας θυμηθούμε τι έγινε την προηγούμενη χρονιά κατά την 1η Γιορτή Ρεβιθιού Ψίνθος 2017 (φωτο + video).


Δείτε ακόμα, φωτογραφίες από την περσινή εκδήλωση «1η Γιορτή Ρεβιθιού» στην σελίδα του Πολιτιστικού & Περιβαλλοντικού Συλλόγου Ψίνθου «Τέρψις» στο facebook.

↪ Αναρτήθηκε: 15 Αυγούστου 2018 :: Αναγνώστηκε: 1626 φορές