Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Το adespoto.gr για κακοποίηση ζώου στη Ψίνθο

Ντροπιαστική είδηση στο adespoto.gr για κακοποίηση σκύλου στη Ψίνθο
Με σημερινό άρθρο της η φιλοζωική ιστοσελίδα adespoto.gr καταγγέλει μια σοκαριστική κακοποίηση ζώου στη Ψίνθο !

Αν και στο άρθρο δεν αναφέρονται πληροφορίες για την ακριβή περιοχή της Ψίνθου όπου έλαβε χώρα το περιστατικό, γίνεται λόγος για κακοποίηση σκύλου από βοσκό. Στο άρθρο του adespoto.gr δεν αναφέρεται επίσης από πιο μέρος είναι ο βοσκός αν είναι απο τη Ψίνθο ή από κάποιο άλλο μέρος. Όμως το σημαντικό δεν είναι από που κατάγεται ο βοσκός αλλά η πράξη που διέπραξε και η οποία τιμωρείται πλέον από το νόμο.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με το άρθρο του adespoto.gr «Ρόδος: Έσυρε αδέσποτο σκυλί με το αυτοκίνητο για τιμωρία» διερχόμενος οδηγός σταμάτησε βοσκό στη Ψίνθο όταν εκείνος τον είδε να σέρνει με το αμάξι του έναν ηλικιωμένο σκύλο στο δρόμο ! Ο οδηγός σταμάτησε τον βοσκό και του ζήτησε το λόγο και εκείνος του απάντησε ότι ο σκύλος του κυνήγησε τα πρόβατα και γιαυτό αποφάσισε να «τιμωρήσει» έτσι το άτυχο ζώο..

«Ένα άτυχο ηλικιωμένο σκυλί έπεσε θύμα ενός βοσκού που ισχυρίζεται ότι του κυνήγησε τα πρόβατα. Η τιμωρία που θεώρησε ότι έπρεπε να του επιβάλλει, παρότι το ζώο είναι πολύ αδύνατο και πεινασμένο, ήταν να το δέσει και να το σύρει με το αυτοκίνητό του!

Ένας οδηγός είδε το συμβάν, σταμάτησε τον βοσκό και έσωσε το σκύλο. Ο βοσκός μάλιστα δεν έδειξε καμία μεταμέλεια για τις πράξεις του και έλεγε στον εξοργισμένο κύριο ότι...πήγε να φάει τα πρόβατα μου, τι να έκανα ; »

Στο άρθρο επίσης αναφέρεται ότι καταγράφηκε η πινακίδα του βοσκού και ο σύλλογος Paws & Claws θα κινηθεί νομικά εναντίον του δράστη !

«Το άτυχο ζώο μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο για να φροντιστούν τα τραύματα του και θα φιλοξενηθεί απ τον κύριο που το έσωσε. Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει με τα έξοδα μπορεί να επικοινωνήσει με την κτηνίατρο στο 2241096929. Το σκυλί μόλις γίνει καλά θα δοθεί για υιοθεσία.»

To psinthos.net δεν έχει πληροφορίες για το θέμα. Αν όλα όσα αναφέρονται στο άρθρο είναι αληθή εμείς το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ΝΤΡΟΠΗ.

↪ Αναρτήθηκε: 05 Αυγούστου 2013 :: Αναγνώστηκε: 1835 φορές