Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Ξαφνική αυγουστιάτικη καταιγίδα στην Ψίνθο (05/08/2018)
Ξαφνική αυγουστιάτικη καταιγίδα, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (05/08/2018) στην Ψίνθο και τις γύρω περιοχές.

Ξαφνική αυγουστιάτικη καταιγίδα πάνω από την Ψίνθο (05/08/2018)Ηλεκτρική δραστηριότητα - Ξαφνική αυγουστιάτικη καταιγίδα πάνω από την Ψίνθο (05/08/2018)Ξαφνική αυγουστιάτικη καταιγίδα πάνω από την Ψίνθο (05/08/2018)

Αν και η βροχή που έπεσε ήταν ελάχιστη, παρατηρήθηκε αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα. Συνολικά είχαμε 11 ηλεκτρικές εκκενώσεις. Στο βίντεο που ακολουθεί ένας από τους πολλούς κεραυνούς που έπεσαν :


Ηλεκτρικές εκκενώσεις που συμβαίνουν μέσα στο σύννεφο καθώς η καταιγίδα εξελίσσεται, ονομάζονται αστραπές. Οι ηλεκτρικές εκκενώσεις από το σύννεφο προς τη γη ή ακόμα και αντίστροφα ορισμένες φορές, ονομάζονται κεραυνοί. Ιδιαίτερο το φετινό καλοκαίρι στο νησί και την Ψίνθο, αφού είχαμε βροχοπτώσεις - διαφορετικής διάρκειας και ραγδαιότητας - και τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες !

Διαβάστε σχετικά :
- Ακόμα μία καλοκαιρινή μέρα με βροχή (20/06/2018)
- Το τέλος ενός «τροπικού» Ιουνίου
- Καλοκαιρινή καταιγίδα στην Ψίνθο (26/07/2018)


Επιγραφές Periclis - Επιγραφές, Ψηφιακές Εκτυπώσεις, Τυπογραφικά, Κάρτες, Αφίσες, Φυλλάδια, Ημερολόγια, Πανό, Χαρακτική, Πινακίδες
Αναρτήθηκε απο : admin  στις  05 August 2018
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 641 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !
Διαφημιστείτε στο Psinthos.net !