Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Να αποφεύγουν τις εργασίες στην ύπαιθρο λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς καλεί τους κατοίκους του χωριού η Δ.Κ Ψίνθου
Να αποφεύγουν τις εργασίες στην ύπαιθρο λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς καλεί τους κατοίκους του χωριού η Δ.Κ Ψίνθου
Η Δημοτική Κοινότητα Ψίνθου με ανακοινώσεις της καλεί τους κατοίκους του χωριού να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις εργασίες στην ύπαιθρο που μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια καθώς σήμερα όπως και τις προηγούμενες τέσσερις ημέρες, ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς στην περιοχή μας είναι υψηλός.

Για την Πέμπτη (02/08/2018) μάλιστα, ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς σύμφωνα με τον ημερήσιο χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς είναι «Πολύ Υψηλός».

Μπορείτε να ενημερώνεστε για το επίπεδο κινδύνου καθημερινά στον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου (01/05/2018 μέχρι και 31/10/2018) απαγορεύεται η καύση των αγρών !

Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.

Εν τω μεταξύ, τη σύγκλιση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Ρόδου αποφάσισε για την Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018 ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος.


Παραδοσιακή ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ - Ψίνθος
Αναρτήθηκε απο : admin  στις  01 August 2018
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 676 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !
Διαφημιστείτε στο Psinthos.net !