Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Δεν έμεινε τίποτα απο τον ιστορικό πλάτανο της Ψίνθου
Αυτή είναι η νέα εικόνα του ιστορικού πλάτανου της Ψίνθου σήμερα ή καλύτερα ότι απέμεινε από τον πλάτανο δηλαδή τίποτα !

Πλάτανος Ψίνθος by Psinthos.Net, on FlickrΠλάτανος Ψίνθος by Psinthos.Net, on Flickr

Πρίν 2 ημέρες συνεργείο του δήμου μάζεψε και τα τελευταία μέρη του κορμού του αιωνόβιου δέντρου που είχαν απομείνει και προφανώς τα πέταξε. Αιτία κατά ορισμένες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες φέρεται να ήταν το γεγονός ότι κάποιος ή κάποιοι φρόντισαν να ρίξουν μέρη του κορμού στο δρόμο το προηγούμενο βράδυ..

Όμως ακόμα και σήμερα εντύπωση προκαλεί στους περισσότερους περαστικούς η νέα «άδεια» εικόνας της περιοχής, όπου πια δεν υπάρχει ούτε ίχνος του πλατάνου που για σχεδόν 150 χρόνια δέσποζε στη περιοχή της βρύσης και ήταν ένα από τα άτυπα σύμβολα του χωριού.

Βέβαια στη θέση του πλατάνου χρόνια πριν κάποιος φρόντισε να φυτέψει ένα νέο πλάτανο, τον οποίο όμως θα κόψουν σε άλλα 150 χρόνια οι επόμενοι Ψινθενοί αν έως τότε δεν έχουν αλλάξει τα μυαλά..

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την νέα "μοναδική" θέα στο http://www.flickr.com/photos/psinthosnet/

* Διαβάστε ακόμα από το αρχείο : Έκοψαν ιστορικό πλάτανο 150 ετών !


Παραδοσιακή ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ - Ψίνθος
Αναρτήθηκε απο : admin  στις  03 August 2013
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 1487 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !
Επιγραφές Periclis