Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Από τα εγκαίνια της Αγίας Παρασκευής στη Ψίνθο
Αγία Παρασκευή Ψίνθος - Εκκλησάκι, μοναστηράκι
Δύο νέα εκκλησάκια έχει πλέον η Ψίνθος. Το πρώτο είναι ο Προφήτης Ηλίας στο δρόμο Ψίνθου - Καλυθιών, το οποίο εγκαινιάστηκε πέρυσι και το δεύτερο είναι το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής ψηλά πάνω στο βουνό απέναντι από την πλατεία του χωριού, το οποίο και εγκαινιάστηκε απόψε Πέμπτη (25/07/13).

Από το σημείο όπου είναι χτισμένο το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, έχει κανείς πανοραμική θέα του χωριού ενώ το σημείο ξεχωρίζει από μακριά λόγο του μεγάλου χριστιανικού σταυρού ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό έχει υψωθεί σε κοντινή απόσταση στο ύψωμα πάνω από το εκκλησάκι.

Έως πρότινος τα εκκλησάκια στη Ψίνθο ήτανε 8 το Ιαματικό, το Παρμένι, η Αγία Μαρίνα, ο Άγιος Φανούριος, ο Άγιος Νικόλας, η Αγία Αικατερίνη, ο Άγιος Στέφανος και ο Άγιος Γεώργιος. Τώρα η Ψίνθος αριθμεί συνολικά 10 εκκλησάκια.

Αγία Παρασκευή Ψίνθος by Psinthos.Net, on FlickrΑγία Παρασκευή Ψίνθος by Psinthos.Net, on Flickr Αγία Παρασκευή Ψίνθος by Psinthos.Net, on FlickrΑγία Παρασκευή Ψίνθος by Psinthos.Net, on Flickr

Δείτε φωτογραφίες από την Αγία Παρασκευή στη φωτογραφική μας συλλογή στο www.flickr.com/photos/psinthosnet/


Αναρτήθηκε απο : admin  στις  25 July 2013
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 1799 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

H ιστοσελιδα Psinthos.net