Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

«Ριάλιτι και θάματα για γέλια και για κλάματα» - Ακόμα μια δωρεάν θεατρική παράσταση προσεχώς στην Ψίνθο

«Ριάλιτι και θάματα για γέλια και για κλάματα» - Ακόμα μια δωρεάν θεατρική παράσταση προσεχώς στην Ψίνθο
Ακόμα μια θεατρική παράσταση - με ελεύθερη είσοδο - μέσα στο φετινό καλοκαίρι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι κάτοικοι της Ψίνθου και άλλων χωριών της Ρόδου το επόμενο διάστημα, με την χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Αυτή τη φορά στην Ψίνθο έρχεται το Θέατρο Νοτίου Αιγαίου με την παράσταση «Ριάλιτι και θάματα για γέλια και για κλάματα» σε σκηνοθεσία Ζαχαρία Αγγελάκου και μουσική του Αντώνη Κυζούλη.

Πιο συγκεκριμένα, θα δωθούν συνολικά 16 παραστάσεις στα νησιά Καστελόριζο, Χάλκη Τήλο, Σύµη, Νίσυρο και στις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Ρόδου: Κατταβιά, Ασκληπειός, Άγιος Ισίδωρος, Έµπωνας, Ψίνθος, Σορωνή, Ιαλυσσός, Καλαβάρδα, Αρχίπολη, Κρητηνία και Φάνες.

Η αµοιβή του καλλιτεχνικού σχήµατος στο πλαίσιο της συνδιοργάνωσης από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου µε τους ∆ήµους Ρόδου, Καστελόριζου, Χάλκης, Τήλου, Σύµης και Νισύρου για την πραγματοποίηση των 16 θεατρικών παραστάσεων ανέρχεται συνολικά σε 19.840,00 € συµπεριλαµβανοµένου Φ.Π.Α.

Οι ακριβείς ηµεροµηνίες πραγµατοποίησης των θεατρικών παραστάσεων θα οριστούν σε συνεργασία µε τους συνδιοργανωτές και θα είναι µεταξύ 6 Ιουλίου 2018 και 6 Αυγούστου 2018.

Πηγή: Διαύγεια, Θέατρο Νοτίου Αιγαίου

↪ Αναρτήθηκε: 27 Ιουνίου 2018 :: Αναγνώστηκε: 1365 φορές