Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Δήμος Ρόδου: Αιτήσεις δικαιούχων Ειδικού Βοηθήματος αποσυνδεδεμένων από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας
Ξεκινάει ο Δήμος Ρόδου να λαμβάνει αιτήσεις για τους δικαιούχους Ειδικού Βοηθήματος αποσυνδεδεμένους από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας
« Συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 26 Ιουνίου 2018 η ειδική Επιτροπή Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου, που συγκροτήθηκε με απόφαση Δημάρχου (αριθ. απ.: 2397/24-5-2018) σχετικά με τη χορήγηση εφάπαξ του Ειδικού Βοηθήματος καταναλωτών με χαμηλά εισοδήματα οι οποίοι έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών τους, αλλά και περαιτέρω ρύθμισης των οφειλών τους.

Η Επιτροπή συνεδρίασε υπό την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Άννα Ζωάννου, και τα μέλη της Επιτροπής που είναι εκπρόσωποι της ΔΕΗ και της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. καθώς και στελέχη της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κ.Ευγένιου Κορναρόπουλου. Πρόκειται για την πρώτη συνεδρίαση η οποία έγινε για τη δρομολόγηση των διαδικασιών που απαιτούνται ώστε οι συμπολίτες μας να καταθέσουν δικαιολογητικά και να ωφεληθούν της ρύθμισης για επανασύνδεση, καθώς και της χορήγησης του Ειδικού Βοηθήματος.

Δικαιούχοι για το Ειδικό Βοήθημα (ΦΕΚ 474/Β/14.02.2018) είναι οι συμπολίτες μας στους οποίους έχει διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος μέχρι 14 Φεβρουαρίου 2018 και δεν έχουν επανασυνδεθεί στο δίκτυο.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά :
- Ε1, Ε9
- Eκκαθαριστικό φορολογικής δήλωσης
- Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
- Φωτοτυπία ταυτότητας
- Πρόσφατος λογαριασμός της ΔΕΗ

καθώς και επιπλέον δικαιολογητικά (πιστοποιητικά αναπηρίας, βεβαίωση ΚΕ.Π.Α., κ.λπ.)

Τα δικαιολογητικά θα κατατεθούν στα Γραφεία της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Ρόδου, επί της οδού Ερυθρού Σταυρού στο Παλιό Νοσοκομείο. Για περαιτέρω πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 2241044741, 2241044742.
»

Πηγή: Δήμος Ρόδου


Παραδοσιακή ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ στη Ψίνθο
Αναρτήθηκε απο : admin  στις  27 June 2018
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 503 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !
Επιγραφές Periclis