Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Δωρεάν θέατρο με την χρηματοδότηση της ΠΝΑΙ στα χωριά της Ρόδου και την Ψίνθο
Δωρεάν θέατρο με την χρηματοδότηση της ΠΝΑΙ στα χωριά της Ρόδου και την Ψίνθο
Τα έξοδα 10 θεατρικών παραστάσεων, του έργου «ΓΙΑ ΣΤΕΡΓΚΟΣ ΤΟ ΜΩΡΟ…ΑΛΓΚΙΟΣ ΓΑΜΟΣ ΓΙΟΚ» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχαγγέλου «Ο ΑΙΘΩΝΑΣ», σε ισάριθμες Δημοτικές Κοινότητες της Ρόδου χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μεταξύ των οποίων και η Ψίνθος.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τις Δ.Κ Μαλώνας, Κρεµαστής, Ψίνθου, Απολακκιάς, Πλατανιών, Καλυθιών, Παραδεσίου, Αγίου Ισιδώρου, Έµπωνας και Γενναδίου.

Οι ακριβείς ηµεροµηνίες των παραστάσεων θα οριστούν σε συνεργασία µε τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους και θα ανεβούν στο διάστημα από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο του 2018.

Οι παραστάσεις θα είναι με ελεύθερη είσοδο αφού το κόστος τους καλύπτει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με συνολικά 4.340,00 € συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ.

Θυμίζουμε ότι στην Ψίνθο τον Δεκέμβρη του 2017, ο Σύλλογος Γυναικών Ψίνθου είχε ανακοινώσει ημερομηνία παράστασης για το συγκεκριμένο έργο, παράσταση η οποία τελικά αναβλήθηκε λίγες μέρες αργότερα λόγω πένθους.

Πηγή: Διαύγεια


Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ορφανός Βασίλειος - Ψίνθος, Ρόδος
Αναρτήθηκε απο : admin  στις  23 May 2018
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 640 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !
Επιγραφές Periclis