Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

«Πάγωσε» η εικόνα της ΕΡΤ στη Ψίνθο

« Πάγωσε » η εικόνα της ΕΡΤ
Από χτες Σάββατο (15/06/13) παγωμένη παραμένει η εικόνα της Δημόσιας Τηλεόρασης (ΕΡΤ) στη Ψίνθο !

Η εικόνα πάγωσε ξαφνικά χτες το απόγευμα και ενώ στους τηλεοπτικούς δέκτες έπαιζε η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ. Αν και ο λόγος του «παγώματος» αυτού δεν είναι γνωστός, αυτό ίσως οφείλεται σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ στο ότι :

«..όλοι οι τηλεοπτικοί αναμεταδότες να μην εκπέμπουν αυτή τη στιγμή, καθώς είναι εκτός λειτουργίας η δορυφορική μετάδοση που τροφοδοτούσε και τους πομπούς.

Σύμφωνα με αναφορές, η δορυφορική μετάδοση ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ από την Eutelsat με ευθύνη της EBU. Η μετάδοση από Hotbird (Nova) σταμάτησε, και αυτή η μετάδοση τροφοδοτούσε και τους περισσότερους επίγειους αναμεταδότες. Γι’ αυτό το λόγω δεν μεταδίδουν αυτή την ώρα την μετάδοση της ΕΡΤ.»

Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες, οι τεχνικοί της ΕΡΤ στο Αιγαίο μετά από δικές τους προσπάθειες είχαν αποκαταστήσει το αναλογικό σήμα στη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα.

Τέλος σήμερα (16/06/13) κατά τις δύο τα ξημερώματα οι δημοσιογράφοι της ΝΕΤ ανέφεραν «στον αέρα» πως υπήρξε η πληροφορία (ΣΟΚ) ότι ο Έλληνας Πρέσβης στο Ισραήλ, κ.Λαμπρίδης, ζήτησε από την ισραηλινή κυβέρνηση να παρέμβει έτσι ώστε ο εμπλεκόμενος δορυφορικός πάροχος να κατεβάσει το σήμα της ΕΡΤ από το δορυφόρο τον οποίο χρησιμοποιεί η EBU και το οποίο αναμεταδίδουν χιλιάδες χρήστες μέσω του διαδικτύου στην Ελλάδα και το εξωτερικό !

↪ Αναρτήθηκε: 15 Ιουνίου 2013 :: Αναγνώστηκε: 1578 φορές