Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Επανέρχεται στο θέμα του νερού το μέλος του τοπικού συμβουλίου της Δ.Κ Ψίνθου Τσούλλος Θαρρενός

Επανέρχεται στο θέμα του νερού το μέλος του τοπικού συμβουλίου της Δ.Κ Ψίνθου Τσούλλος Θαρρενός
Επιστολή προς δημοσίευση μας έστειλε το μέλος του τοπικού συμβουλίου της Δ.Κ Ψίνθου κ. Τσούλλος Θαρρενός, με την οποία επανέρχεται στο θέμα του νερού.

Παρακάτω όσα αναφέρει :

« Πέραν των ανεύθυνων απαντήσεων από τον πρόεδρο ο οποίος δηλώνει δεξιά και αριστερά την εκτίμηση του δημάρχου στο πρόσωπο του ενώ την ίδια στιγμή η αντλία είναι καμένη περί τους οκτώ μήνες, τώρα μας προέκυψαν και οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι διασπείρουν δεξιά και αριστερά ότι δεν έχουμε νερό γιατί εγώ τότε δεν δέχτηκα να γίνει νέα γεώτρηση σε θερμοκήπιο του χωριού.

Να τους θυμίσω λοιπόν ότι ο λόγος της κατασκευής γεώτρησης στην συγκεκριμένη περιοχή ήταν απλά για να πάρει ρεύμα ο άνθρωπος που έχει την γεωργική επιχείρηση. Εγώ ζήτησα από τον τότε αντιδήμαρχο να βάλει το ρεύμα στον άνθρωπο όπως αυτός ήξερε με τον ίδιο τρόπο που έβαλε και σε άλλους οι οποίοι ήταν σε μεγαλύτερη απόσταση και αντί να κάνει νέα γεώτρηση η οποία θα επιβάρυνε και άλλο τις πηγές μας, να ζητούσε από την ΔΕΥΑΡ να μας συνδέσει μια γεώτρηση από το "καλοκαιρινό". Μάλιστα κλείσαμε ραντεβού όλοι μαζί να βρεθούμε στην ΔΕΥΑΡ αλλά εκεί βρεθήκαμε μόνο εγώ με έναν δημοτικό σύμβουλο και τον τότε πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ ο οποίος μας αποκάλυψε ότι τα ανταποδοτικά για την Ψίνθο ο κύριος αντιδήμαρχος τα έστειλε να γίνουν στα Κοσκινού, προσβλέποντας σε νέες ψήφους πάντα εις βάρος της Ψίνθου.

Αποτέλεσμα να χάσει το χωρίο ένα έργο αλλά και ο κύριος να πάει σπίτι του από τους ίδιους τους χωριανούς. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας και όποιος θέλει περισσότερες διευκρινίσεις είμαι έτοιμος να τις δώσω.

Τέλος για να τελειώνουμε η Ψίνθος δεν έχει πρόβλημα με γεώτρηση άλλα με καμένη αντλία επί εννέα ολόκληρους μήνες.

Τσούλλος Θαρρενός,
Μέλος του τοπικού συμβουλίου της Δ.Κ Ψίνθου
»

↪ Αναρτήθηκε: 23 Μαΐου 2018 :: Αναγνώστηκε: 1155 φορές