Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Την αγανάκτηση του εκφράζει το μέλος του τοπικού συμβουλίου Ψίνθου Θαρρενός Τσούλλος για μια σειρά από θέματα
Την αγανάκτηση του εκφράζει το μέλος του τοπικού συμβουλίου Ψίνθου Θαρρενός Τσούλλος για μια σειρά από θέματα
Με ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ του στο facebook το μέλος του τοπικού συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Ψίνθου κ. Θαρρενός Τσούλλος ασκεί κριτική και θίγει μια σειρά από θέματα σχετικά με την Ψίνθο.

Αφορμή για την παρέμβαση του μετά από καιρό, στάθηκε όπως ο ίδιος αναφέρει στην ανάρτηση του, πρόσφατη διακοπή νερού που σημειώθηκε στο χωριό από την οποία υποστηρίζει ότι έγιναν γνωστά σοβαρότατα στοιχεία τα οποία είναι άκρως ανησυχητικά αν όχι απελπιστικά σχετικά με τις γεωτρήσεις και το νερό στην Ψίνθο. Ακόμα εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια και αγανάκτηση του για την μη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου για σχεδόν δύο χρόνια ενώ όπως υποστηρίζει υπάρχει μια σειρά από θέματα, τα οποία αναφέρει στην ανάρτηση του και την οποία σας παραθέτουμε αυτούσια παρακάτω :

« Μετά την σημερινή διακοπή νερού στο χωριό ήρθαν στο φως σοβαρότατα στοιχεία που είναι άκρως ανησυχητικά αν όχι απελπιστικά Πρώτον εδώ και καιρό η μία γεώτρηση στην περιοχή Ζία είναι καμένη ενώ η άλλη που βρίσκεται στην περιοχή Δεσκιές η οποία προφανώς σήκωσε όλο το φορτίο των αναγκών της Ψίνθου έμεινε χωρίς νερό αφού κατέβηκε η στάθμη φανταστείτε τι σημαίνει για το περιβάλλον στην Ψίνθο όταν οι γεωτρήσεις που αντλούν από 100 και πλέον μέτρα έμειναν από νερό. Ερωτώ λοιπόν εγώ τα μέλη του τοπικού είναι ενήμεροι ξέρουν τι συμβαίνει και εάν ξέρουν τι έκαναν τόσο καιρό απέχουν από τα καθήκοντά τους αφού έχουν να συνεδριάσουν σχεδόν δύο χρόνια και πριν από αυτό έγιναν 6 μόνο συνεδριάσεις όλες για τυπικούς λόγους και καμιά για θέματα ουσίας. Πέραν της παράστασης στις εθνικές εορτές για την κατάθεση στεφάνων καμιά άλλη επαφή με της υποχρεώσεις που απορρέουν από την εκλογή τους στα κοινά. Αλήθεια κανείς από όλους αυτούς που αγωνίστηκαν στην ίδια παράταξη δεν νιώθει την ανάγκη να τους τραβήξει τα αυτιά μπας και σταματήσει η κατρακύλα του χωριού μας ή μήπως τους αφήνουν εσκεμμένα να εκτεθούν για να ανοίξει ο δρόμος ο δικός τους ; Είμαι αναγκασμένος, να αναφέρω μερικά από τα επιτεύγματα της συγκεκριμένη παρέας μπας και ταρακουνηθούν και ξυπνήσουν έστω και τώρα. Η καταστροφή του δικτύου ανακύκλωσης στην ρεματιά αξίας μερικών χιλιάδων ευρώ από τον ίδιο τον πρόεδρο η άρνηση του ίδιου να δώσει την αίθουσα της κοινότητας για το φροντιστήριο των μικρών παιδιών η καταγγελία του ίδιου του προέδρου προς το δασαρχείο και το σταμάτημα της βελτίωσης του δρόμου πεταλούδων να μην σχολιάσω τα λεγόμενα των αρμοδίων η καταγγελία του ίδιου γιατί λέει οι εργασίες του πνευματικού κέντρου πληρώθηκαν παράνομα από τον Δήμο η γνωστή στάση τους στο θέμα του αναπηρικού περιπτέρου και βεβαίως οι καταγγελίες και οι ενέργειες του συγκεκριμένου όσον αφορά την ιδιοκτησία της πλατείας και η συκοφάντηση μελών της εκκλησιαστικής επιτροπής από τον πρόεδρο είναι λίγα από τα επιτεύγματα της πλευράς Καρίκη. Βέβαια όλα αυτά απλά τους εξέθεσαν. Όμως μαζί τους κατρακυλά και το χωριό. Μήπως κάποιοι πρέπει επιτέλους να δουν τι συμβαίνει στο χωριό ; Η τοπική κοινότητα απούσα ο συνεταιρισμός όλοι ξέρουν κάνεις δεν τολμά να ρωτήσει τι γίνεται ο αθλητικός σύλλογος δήλωσε αδυναμία να συνεχίσει στο πρωτάθλημα αν τούς αφήναμε θα έκλειναν και την εκκλησία. Ευτυχώς δεν χάθηκαν στους συλλόγους γυναικών και νεολαίας γιατί ένας θεός ξέρει που θα κατέληγαν και αυτοί. »

Πηγή: Θαρρενός Τσούλλος - facebook


Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ορφανός Βασίλειος - Ψίνθος, Ρόδος
Αναρτήθηκε απο : admin  στις  02 March 2018
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 892 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !
Επιγραφές Periclis