Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Απολογισμός πεπραγμένων Δήμου Ρόδου 2016 - 2017
Πραγματοποιήθηκε όπως προβλέπεται από τον νόμο, χθες Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, ειδική τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου στο Δημαρχιακό Μέγαρο με θέμα ημερήσιας διάταξης: «Απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος Δημοτικής δράσης ετών 2016-2017, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 217 του Ν. 3463/2006» όπως είχε ανακοινωθεί από τον ενιαίο Δήμο Ρόδου στις αρχές του μήνα.

Από την συνεδρίαση απουσίαζε το μεγαλύτερος μέρος των παρατάξεων της μειοψηφίας κάτι που σχολίασε ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο παρακάτω, δείχνοντας την ενόχληση του. Πρόσφατα άρθρα από τους επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας στον τοπικό τύπο όπως τα ακόλουθα (Μια χαμένη τετραετία - Όνειρα και πραγματικότητα, του Στράτου Καρίκη 25/02/2018 - Ο Γ. Υψηλάντης κατηγορεί τη δημοτική αρχή για «αλαζονική και αυταρχική διαχείριση της τοπικής εξουσίας» 28/01/2018) ) πάντως δίνουν μια εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί μεταξύ πλειοψηφίας και του μεγαλύτερου τμήματος της μειοψηφίας.

Στην συνεδρίαση είχαν προσκληθεί πέραν των δημοτικών συμβούλων, των προέδρων και εκπροσώπων των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων, νυν και πρώην βουλευτές, εκπρόσωποι πολιτικών παρατάξεων, τοπικοί φορείς του δημοσίου και θεσμοθετημένοι συλλογικοί φορείς της πόλεως, επιστημονικοί, εμπορικοί συνδικαλιστικοί και κοινωνικοί, δεδομένου ότι ήταν αναγκαία η κατά το δυνατόν ευρύτερη εκπροσώπηση των κατοίκων του νησιού. Κατά τη συνεδρίαση προβλεπόταν η τοποθέτηση όλων των δημοτικών παρατάξεων, ενώ μπορούσαν να πάρουν το λόγο τα μέλη του σώματος καθώς και μέλη των συμβουλίων των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων. Δικαίωμα να διατυπώσει παρατηρήσεις σχετικές με τον απολογισμό στη συνεδρίαση αυτή είχε κάθε φορέας, δημότης, κάτοικος ή φορολογούμενος από το Δήμο, γι αυτό και η συνεδρίαση ήταν ανοικτή στο κοινό.

Παρακάτω σε βίντεο που ανάρτησε στο επίσημο κανάλι του στο youtube ο Δήμος Ρόδου, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Χατζηδιάκος κάνει τον απολογισμό για τους κυριότερους τομείς του δήμου για το διάστημα 2016 - 2017.


* Δείτε το video: https://youtu.be/_sqn7np25kY


Αναλυτικότερα για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει και το .pdf των 169 σελίδων με τον Απολογισμό των Πεπραγμένων του Δήμου Ρόδου 2016 - 2017.

Στο εν λόγω .pdf, γίνεται αναφορά στην Ψίνθο τρεις φορές: 1) Εργασίες κλαδέματος στα χωριά σελ. 39, 2) Συντήρηση - Επισκευή Αποδυτηρίων Γηπέδων Ψίνθου σελ. 62, 3) Σχετικά με τροποποίηση του Ενιαίου Κανονισμού Κοινοχρήστων Χώρων Δήμου Ρόδου (Απόφαση Δ.Σ. 755/14 ) στην Δημοτική Ενότητα Ρόδου και στους οικισμούς Σαλάκου και Ψίνθου κατόπιν αντίστοιχων αιτημάτων σελ. 115


Παραδοσιακή ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ - Ψίνθος
Αναρτήθηκε απο : admin  στις  26 February 2018
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 533 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ Psinthos.net

Μπορείς να στέλνεις τα δικά σου άρθρα & ειδήσεις από/για την Ψίνθο !

Εγγραφη »