Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Εκπέμπει πάλι η ΕΡΤ στα Δωδεκάνησα !

Οι τεχνικοί της ΕΡΤ στο Αιγαίο μετά από δικές τους προσπάθειες απεκατέστησαν το αναλογικό σήμα της ΕΡΤ και έτσι η Ρόδος και η Ψίνθος, βλέπουν ξανά τη Δημόσια Τηλεόραση !

Και τα τρία δημόσια κανάλια (ΕΤ1, ΕΤ2, ΝΕΤ) αναμεταδίδουν το ζωντανό πρόγραμμα της ΝΕΤ που έχει απαγορεύσει παράνομα η κυβέρνηση αλλά ο κόσμος θέλει να δεί.

Στις περισσότερες περιοχές της χώρας εδώ και 2 ημέρες η κυβέρνηση με τα ΜΑΤ έχει ρίξει του πομπούς και έχει διακόψει την αναμετάδοση του αναλογικού και του ψηφιακού σήματος της ΕΡΤ, κάτι που έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό !

Όλες αυτές τις ημέρες παρά τις «προσπάθειες» της κυβέρνησης να φιμώσει την ΕΡΤ, οι τεχνικοί και οι εργαζόμενοι, μαζί με χιλιάδες εθελοντές σε όλη τη χώρα αντιστέκονται και το πρόγραμμα της ΕΡΤ μεταδίδεται μέσω διαδικτύου και άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς πάρα τις απειλές του υπουργού Οικονομικών κ. Στουρνάρα ότι όποιος σταθμός τηλεοπτικός ή ραδιοφωνικός αναμεταδίδει την ΕΡΤ θα του ακυρώνουν την άδεια, κάτι που άλλωστε έχει προκαλέσει ακόμα περισσότερο την οργή του κόσμου.


↪ Αναρτήθηκε: 13 Ιουνίου 2013 :: Αναγνώστηκε: 1573 φορές