Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Ψίνθο από τον Πολιτιστικό & Περιβαλλοντικό Σύλλογο «Τέρψις»
Το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεωνΧριστούγεννα στην Ψίνθο 2017») που θα λάβουν χώρα στις 17/12/2017, 25/12/2017 και 01/01/2018 στην Ψίνθο, ανάρτησε στην σελίδα του στο facebook ο Πολιτιστικός & Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ψίνθου «Τέρψις».

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του χωριού την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα !

Παρακάτω η ανακοίνωση :

« Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος μας έχει αναλάβει να στολίσει και να διοργανώσει τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο χωριό μας. Παρακάτω σας παραθέτουμε το πρόγραμμα μας. Σας περιμένουμε όλους από την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 6:00 μμ στην φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην πλατεία του χωριού μας. Έχουμε ετοιμάσει για εσάς ένα όμορφο, γιορτινό περιβάλλον παρέα με τον Άγιο Βασίλη. Κάστανα και ζεστό τσάι σας περιμένουν για να τα απολαύσετε δίπλα στη ξυλόσομπα…

Να είστε όλοι εκεί……
»

Χριστούγεννα στην Ψίνθο 2017 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων Τέρψις

Πηγή: Πολιτιστικός & Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ψίνθου «Τέρψις»


Αναρτήθηκε απο : admin  στις  12 December 2017
Κάντε ένα σχόλιο Διαβάστε όλα τα σχόλια Προσθέστε ένα σχόλιο & δείτε τα σχόλια των άλλων ( 0 )
→ Αναγνώστηκε 681 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ ! Καρφίτσωσε και μοιράσου αυτό το άρθρο στο Pinterest !

Psinthos.net - Ψινθογνωσία

Διαβάστε μοναδικά άρθρα από την ιστορία του χωριού

εδώ »